Tag Archives Tips Parenting

Khasiat Kurma untuk Si Kecil Anda

Khasiat Kurma untuk Si Kecil Anda

Posted on 2 min read 43 views

Dah nak puasa ni kan, jom cerita pasal kurma. Siapa suka kurma angkat tangan. Di rumah kami kurma bukan hanya di makan di bulan puasa sahaja. Kedua-dua anak Mama ini memang suka sangat makan kurma. Jom kita kongsikan kebaikan kurma untuk ...

Kenapa bayi menangis ?

Kenapa bayi menangis ?

Posted on 2 min read 63 views

Bayi anda sering menangis? Bayi menangis adalah perkara tapi kalau tangisan nya berlarutan kena ambil perhatian ye Mommies.Jika bayi menangis kurang 5 minit, jangan risauyi mungkin perlukan lebih perhatian.Jika bayi menangis lebih 5 minit , periksa adakah bayi anda DEMAM ...

5 Makanan untuk Minda Anak

5 Makanan untuk Minda Anak

Posted on 2 min read 36 views

Assalammualaikum, entry kali ini adalah panduan untuk Mommies termasuk MamaNurs ni mencari makanan yang baik dan berkhasiat . Hidangan yang sihat membantu perkembangan otak anak-anak kita.Check it out !1. Madu kaya dengan fruktosa iaitu gula ringkas yang boleh diserap terus ...

TIPS SEBELUM ANAK TIDUR

TIPS SEBELUM ANAK TIDUR

Posted on 1 min read 37 views

Saya ada baca one of my customer share di status Whatsaap dia dan saya pun minta la nota yang lebih details supaya info menarik ini dapat di kongsikan kepada lebih ramai ibu bapa. Thanks to Puan Syuhada. Apa Nak Buat Sebelum ...

Tips Mama anak tak nak ke Sekolah?

Posted on 2 min read 59 views

Semalam ada sorang mak ni, masalah anaknya sama la macam kakak dina ni.Tak nak g sekolah.Tapi Alhamdulillah kakak dina dah ceria dah..Dah nampak macam seronok gi sekolah. Dah mula bercerita apa2 yang menarik kat sekolah.Berbalik pada mak tadi dia cuba ...

Produk Kami

1
Nak kurma ?
Powered by
0
Your Cart