Tag Archives: Testimoni Mikkae Milk

Susu Kambing Organik Mikkae Shah Alam

      No Comments on Susu Kambing Organik Mikkae Shah Alam

Assalammualaikum Susu Kambing Lover 😊Saya dari prengnantkan Nurs atas ni memang consume susu kambing. Tapi masa tu tak pernah buat kajian pun apa sebenarnya yang kita minum ni. Betul-betul susu ke? Sejak berjinak dengan Natural Organik ni baru la sedar..owh den sebenarnya minum creamer je sebelum ni 🤔. Sebelum kenal Mikkae ni saya dah anak2 memang consume susu kambing, tapi… Read more »