Tag Archives Tasneem Naturel Balm

5 jenis balm Tasneem Naturel

5 jenis balm Tasneem Naturel

Posted on 2 min read 102 views

CF-RUBMengandungi minyak pati dari tumbuhan Lavender, Orange, Lemon, Cypress, Eycalytus, Tea tree dan Frankinsense.Balm ini terbukti berkesan membantu melegakan selsema secara alami, mencairkan kahak dan melegakan batuk. Ia juga memberikan kesan positif kepada masalah asma dan membantu mengurangkan suhu ketika ...

Balm Tasneem Naturel

Balm Tasneem Naturel

Posted on 2 min read 61 views

Apa Itu Balm Tasneem Naturel? Balm Tasneem Naturel adalah balm yang sesuai digunakan untuk semua peringkat umur bermula dari bayi, kanak kanak dan orang dewasa. Balm ini berasaskan minyak pati tumbuhan atau 'essential oils'. Antara essential oils yang digunakan dalam balm ...

Kenapa Tasneem ada 5 jenis balm?

Posted on 1 min read 33 views

Ye ramai yang tanya..kenapa tak campurkan semua sekali ye. Meh tengok jawapan Puan Founder 👇Kenapa tak sekalikan jek semua function dalam satu balm??****************1 balm ada 7 - 8 essential oil  - kalau balm untuk sleep tu, ada 7 jenis pati ...

Comelnya Dhuha Sophea !!

Posted on 1 min read 57 views

Comelnya Dhuha Sophea ni. Comel sangat-sangat ciptaan Allah ini. Owh yea,balm Tasneem Naturel ni dah sampai umah Dhuha di Sweden Mommy Dhuha pun suuuka sangat dengan balm tasneem naturel  ni Apa mommy Dhuha komen tentang baby balm #tasneemnaturel ni  . Tasneem Naturel ada ...

Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

Posted on 2 min read 149 views

Perfect kit for your babyBalm by Tasneem Naturel. p/s: Ibu ayah pun boleh guna jugak tau.Sleep time - Bantu baby tidur dgn lenaHaaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu ...

Produk Kami

0
Your Cart