Tag Archives: Tasneem Naturel Balm

5 jenis balm Tasneem Naturel

      No Comments on 5 jenis balm Tasneem Naturel

CF-RUB Mengandungi minyak pati dari tumbuhan Lavender, Orange, Lemon, Cypress, Eycalytus, Tea tree dan Frankinsense.Balm ini terbukti berkesan membantu melegakan selsema secara alami, mencairkan kahak dan melegakan batuk. Ia juga memberikan kesan positif kepada masalah asma dan membantu mengurangkan suhu ketika demam. Balm ini sangat membantu bagi ibu bapa menguruskan anak. T-RUB Mengandungi minyak pati dari tumbuhan Junipers, Peppermint, Lavender,… Read more »

Balm Tasneem Naturel

      No Comments on Balm Tasneem Naturel

Apa Itu Balm Tasneem Naturel? Balm Tasneem Naturel adalah balm yang sesuai digunakan untuk semua peringkat umur bermula dari bayi, kanak kanak dan orang dewasa. Balm ini berasaskan minyak pati tumbuhan atau ‘essential oils’. Antara essential oils yang digunakan dalam balm Tasneem Naturel ialah Lavender, Marjoram, Bergamot, Tea Tree, Fennel, Geranium. Balm Tasneem Naturel adalah 100% semulajadi dan bebas dari… Read more »

Lavender dan Tasneem Naturel

      No Comments on Lavender dan Tasneem Naturel

LAVENDER , ye ini Lavender. Korang tahu tak, pati lavender ini ada dalam SEMUA balm TASNEEM NATUREL. secara umumnya LAVENDER banyak digunakan sebagai bahan tambahan untuk pewangi, sabun, shampu, aromaterapi dan ubat-ubatan. Wangi dan ia menenangkan. Balm Tasneem Naturel di adunkan bahan-bahan lain dengan lavender untuk memberi rasa relaks dan tenang, mengurangkan sakit kepala, membantu masalah tidur dan banyak lagi… Read more »

Kenapa Tasneem ada 5 jenis balm?

      No Comments on Kenapa Tasneem ada 5 jenis balm?

Ye ramai yang tanya..kenapa tak campurkan semua sekali ye. Meh tengok jawapan Puan Founder 👇 Kenapa tak sekalikan jek semua function dalam satu balm?? ****************1 balm ada 7 – 8 essential oil  – kalau balm untuk sleep tu, ada 7 jenis pati bungaan dan herba untuk bantu anak tidur.. kalau tak tidur jugakkkk, tak tau laaaa. hahahaha… Ada essential oil… Read more »

Comelnya Dhuha Sophea !!

      No Comments on Comelnya Dhuha Sophea !!

Comelnya Dhuha Sophea ni. Comel sangat-sangat ciptaan Allah ini. Owh yea,balm Tasneem Naturel ni dah sampai umah Dhuha di Sweden Mommy Dhuha pun suuuka sangat dengan balm tasneem naturel  ni Apa mommy Dhuha komen tentang baby balm #tasneemnaturel ni  . Tasneem Naturel ada 4 jenis 1. CF-Rub – Bantu kurangkan selesema – Bantu cairkan kahak – Bantu melegakan athma… Read more »

Tasneem Naturel Balm – T-Rub

      1 Comment on Tasneem Naturel Balm – T-Rub

  Assalammualaikum Semua…hai… Harini saya nak share satu lagi Balm yang terdapat dalam rangkaian Produk Tasneem Naturel iaitu T-Rub Mama risau anak kembung perut sakit perut, perut sebu, cirit birit, susah nak membuang, ketidakhadaman, sembelit? Senang cerita perut tak selesa. Atasi masalah ini dengan T-Rub Balm Tasneem Naturel. Ia bertindak seperti minyak telon/ yu yi, membantu membuang angin dalam perut,… Read more »

Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

      No Comments on Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

Perfect kit for your babyBalm by Tasneem Naturel. p/s: Ibu ayah pun boleh guna jugak tau.Sleep time – Bantu baby tidur dgn lenaHaaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat… Read more »