Tag Archives Tantrum

Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

Posted on 1 min read 33 views

Assalammualaikum , Hai semua , Cuti Sekolah menjelma dah ramai lah ibu bapa ambil kesempatan ini untuk gi jalan-jalan kan : travel time, kenduri kendara time, berjalan jauh time dan seumpama dengannya.Ni gambar kami pergi kenduri sepupu kami kahwinYang ...

Anak kerap menangis

Posted on 1 min read 63 views

Orang tua tua cakap anak menangis je ni jangan di biarkan. Pernah dengar pesanan ni tak? . Solusinya cuba - Calm Time Tasneem Naturel . Suka merengek, cepat mengamuk , tantrum pun boleh cuba Calm Time Tasneem Naturel Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana ...

Produk Kami

0
Your Cart