Tag Archives: Tantrum

Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

      No Comments on Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

Assalammualaikum , Hai semua , Cuti Sekolah menjelma dah ramai lah ibu bapa ambil kesempatan ini untuk gi jalan-jalan kan : travel time, kenduri kendara time, berjalan jauh time dan seumpama dengannya. Ni gambar kami pergi kenduri sepupu kami kahwin Yang ada bawak anak-anak kecil, masa ni la anak-anak banyak peel, menangis, meragam, mengamuk. Teringat peristiwa adik ipar saya di… Read more »

Anak kerap menangis

      No Comments on Anak kerap menangis

Orang tua tua cakap anak menangis je ni jangan di biarkan. Pernah dengar pesanan ni tak? . Solusinya cuba – Calm Time Tasneem Naturel . Suka merengek, cepat mengamuk , tantrum pun boleh cuba Calm Time Tasneem Naturel Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769 COD / Pickup Shah Alam Poslaju Seluruh… Read more »

Mak Hijau Anak Tantrum dan Calm Time

      No Comments on Mak Hijau Anak Tantrum dan Calm Time

MAK KAU HIJAU . . Anak-anak bila datang tantrum mesti mak mak naik hijau kan? Hehe. Kadang-kadang tu sampai tak tahu nak buat macam mana lagi. Penatnya la bila anak tantrum. . Orang tua-tua cakap tak boleh la biarkan budak-budak tantrum ni, nanti jadi biasa pulak. . Mak Mak jangan naik hijau tau keep calm dan sapu balm ini ke… Read more »