Tag Archives T-Rub

Anak 6 bulan sembelit

Posted on 1 min read 53 views

Hi Semua, risau nya la mak-mak semua bila anak sembelit. Mana tak nya, kesian merah-merah muka meneran tapi tak keluar-keluar jugak. Menangis usah cakap la kan. Sedihnya la kanMinggu lepas saya dapat whatsaap dari seorang ibu. Anaknya baru start solid ...

Manfaat Minyak Pati Tangerine – T-Rub

Posted on 1 min read 189 views

Assalammualaikum Semua,Salah satu minyak pati yang ada dalam T-Rub ialah Tangerine. Minyak pati Tangerine, sama dengan minyak pati sitrus lain, ia di hasilkan dengan menekan kulitnya. Minyak pati Tangerine mempunyai rasa manis dan ringan dengan bau segar. Berbanding dengan minyak pati ...

Petua Atasi anak Sembelit

Petua Atasi anak Sembelit

Posted on 1 min read 87 views

Kesiannya kalau tengok anak sembelit kan. Merah-merah muka meneran, menjerit selagi tak keluar. Siannya la anak. Sembelit pada kanak-kanak adalah masalah yang biasa. Kanak-kanak sembelit kerana mempunyai pergerakan usus yang jarang atau kurangnya najis. Masalah sembelit pada kanak-kanak selalunya bersifat sementara. Salah ...

Sebab kami lah Mama join Tasneem Naturel ❤

Posted on 1 min read 104 views

Assalammualaikum..Hello Semua . Kamilah sebab Mama join Tasneem Naturel . 2 balm ni mesti kena ada dengan kami. . Sebenarnya Tummy Time tu  Mama kitorg yang selalu guna. Sebab Mama selalu sangat badan berangin, kembung,.Mabuk loya nak muntah semua la.dari baby hingga dewasa leh guna tekaww. . Sapu ...

Tummy Time di Musim Raya

Posted on 1 min read 51 views

Musim musim raya ni kan. Perut mulalah nak meragam tak tentu pasal. Almaklumlah makan pun macam-macam. Berkecamuk makan dalam perut. Lepas tu jalan-jalan pulak area macam jelebu tu banyak la bengkang bengkok. Adu du memang angin naik ke kepala la. Rasa ...

Manfaat Ginger Essential Oil

Posted on 1 min read 77 views

- #Mabuk kenderaan.- #Loya dan Mabuk..- #Perut tidak selesa. - #Demam dan rasa sejuk badan.Ginger Essential Oil memberi manfaat kepada masalah di atas :.Ia adalah salah satu Essential Oil dalam Tummy Time.Berminat dengan Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769COD / Pickup Shah ...

Cara urutan I Love U

Cara urutan I Love U

Posted on 2 min read 78 views

Urutan adalah terapi yang bermanfaat yang telah di amalkan sejak berabad-abad untuk membantu masalah penghadaman. Urutan juga adalah salah satu perkara yang dapat membantu anak-anak yang menangis berjam-jam akibat angin / kembung / colic. Orang dewasa juga boleh juga guna ...

Produk Kami

0
Your Cart