Tag Archives Sleep Time

Drama Sweet Dream katanya !

Drama Sweet Dream katanya !

Posted on 2 min read 40 views

Melopong besar saya tengok gambar ni. Nasib baik tak keluar air liur sekali. Haha! "Apa kau buat kat anak kau ni? 'Tewas' berdiri. Dahsyat ni..", tanya saya. Mama dia kata, anak dia ni Kakngah Kawasan 🤣 Dalam kereta takde keje lain. Asyik nak bercekau ...

Anak meragam dan tidur tidak lena, ibu naik gila

Posted on 2 min read 37 views

"Kak saya dh nak naik gila haha"Ini kisah setahun lepas, sungguh menjentik hati Mama. Sungguh saya terkejut dengan whatsaap ibu ni.Yelah, mana tak nya naik gila, bila anak merengek meragam tak nak tidur dan dah tidur pulak, sekejap bangun ( ...

Tasneem Naturel Balm – Sleep Time

Posted on 1 min read 52 views

🌸Bantu anak tidur lena🌸Bantu anak supaya mudah tidur🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria🌸Memberi tidur berkualitiCara guna:👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tanganBalm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat ...

Anak tak nak tidur la !

Posted on 2 min read 60 views

Ada yang tanya  kenapa dah pakai Sleep Time anak tetap tak nak tidur?Ok ibu ayah. Macam ni.Dalam tubuh manusia ada dua hormon yang penting untuk tidur dan rehat, iaitu hormon melatonin dan serotonin.Hormon serotonin ni dia bantu galakkan rasa tenang ...

Bayi tidur lena ibu bahagia – Sleep Time

Posted on 1 min read 364 views

Anak-anak susah nak tidur? Pukul 2-3 pagi Mama Ayah overtime main dengan anak2, aaalahai anakEsok Mama Ayah nak keje nak oiii !!! Haru haru Ni kisah Mama Mama  dahulu..Sekarang:1. Sapu je sleepbalm xdan 10minit anak lelap. Bagus oii #BalmTN ...

Produk Kami

0
Your Cart