Skeenz – Kulit anak dah Cantik Bersih Semula

Comelnya anak ni kan. Adik comel ni pakai Skeenz. Tengoklah perbezaan kulit dia sekarang. Dah takde merah-merah kesan ruam dah. Balm Skeenz ini khas untuk #masalahkulit , #kulitsensitif, #ruamlampin, gatal gigit serangga, #ruamsusu.. Balm ini mengandungi bahan-bahan yang sangat premium seperti, Argan oil, Sunflower Oil, …

Skeenz – Masalah Kulit Sensitif, Gatal-Gatal dan Ruam Bayi Anda

Masalah Kulit – Nampak macam tak ada apa2. Yang merasainya alahai terasa seksa. Gatal, kering luka pecah berdarah. Semua tu biasa. Sapu macam2,try and error even sapuan tu organik/natural tak semestinya sesuai dengan kita. Saya pernah berada di tempat anda.I feel u. Nasihat saya jaga …