Tag Archives: Skeenz

Kesan gigitan nyamuk cepat hilang

      2 Comments on Kesan gigitan nyamuk cepat hilang

Assalammualaikum Semua, hi pe kaba?  Pernah tak kulit anak kita tetiba jadi merah2? Timbul bintik2 lepas tu anak merengek tak selesa? Ada tak? Mesti mak pun risau kan,  sebab tak tahu punca. Entah allergic ke, digigit serangga ke, tak tahu.  Balm yang mesti ada di rumah ialah Skeenz ni ha.. Balm semulajadi yang diekstrak daripada pati tumbuhan utk digunakan ketika… Read more »

Skeenz – Kulit anak dah Cantik Bersih Semula

Comelnya anak ni kan. Adik comel ni pakai Skeenz. Tengoklah perbezaan kulit dia sekarang. Dah takde merah-merah kesan ruam dah. Balm Skeenz ini khas untuk #masalahkulit , #kulitsensitif, #ruamlampin, gatal gigit serangga, #ruamsusu.. Balm ini mengandungi bahan-bahan yang sangat premium seperti, Argan oil, Sunflower Oil, Rosemary Oil dan banyak lagi.. Dos adalah sesuai untuk bayi dan boleh juga digunakan oleh… Read more »

Skeenz – Masalah Kulit Sensitif, Gatal-Gatal dan Ruam Bayi Anda

Masalah Kulit – Nampak macam tak ada apa2. Yang merasainya alahai terasa seksa. Gatal, kering luka pecah berdarah. Semua tu biasa. Sapu macam2,try and error even sapuan tu organik/natural tak semestinya sesuai dengan kita. Saya pernah berada di tempat anda.I feel u. Nasihat saya jaga makan, jaga perut, stop gula putih, stop gluten, makan makanan berkhasiat dan join group-group sokongan…. Read more »