Tag Archives Selsema

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Posted on 1 min read 44 views

  Bila anak-anak batuk, demam dan selsema, ibulah yang paling risau kan. Bertambah risau bila anak tak mahu makan. Biasanya bila tak sihat pasti ibu selalu masakkan sup ayam atau bone brooth, untuk memastikan anak kembali bertenaga dan ceria. Pernah dengar ...

Tasneem Naturel – CF-Rub Balm Semulajadi Membantu Melegakan Batuk, Kahak, Selsema dan Demam Bayi

Tasneem Naturel – CF-Rub Balm Semulajadi Membantu Melegakan Batuk, Kahak, Selsema dan Demam Bayi

Posted on 2 min read 202 views

CF-Rub balm Tasneem Naturel in adalah produk yang perlu ada sebagai kit kecemasan semulajadi kerana ia terbukti berkesan membantu melegakan selsema secara alami, mencairkan kahak dan melegakan batuk Ia juga memberikan kesan positif kepada masalah asma dan membantu mengurangkan suhu ...

CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

Posted on 1 min read 279 views

Alangkah bagusnya ada CoughFlu Time. . Item wajib ada dalam handbeg mak mak . Mak mak pun lega . Anak anak pun ceria . "Cf sgt2 berkesan redakan selsema...sekali sapu terus kering hingus" Puan N  "Lps guba balm tu ,dia muntah plus kahak.esoknya dah tak batok lagi" Mama Noah  "Hingus ...

4 Customer Feedback – CF-Rub

Posted on 1 min read 150 views

Customer Feedback yang dah gunakan CoughFlu Time dari Tasneem Naturel untuk anak dan bayi mereka. ======================Tasneem Naturel  CoughFlu Time Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu melegakan athmaBantu kurangkan suhu ketika demamCara guna:Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & ...

Customer Feedback : Batuk dan CF-Rub

Posted on 1 min read 157 views

"Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak #selsema.)saya sapu #Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung). Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena. Tapi tgh tidur dia batuk-batuk agak teruk ...

Customer Feedback – CF-Rub

Posted on 2 min read 169 views

Assalammualaikum...harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel.Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni?CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. CoughFlu Time balm ...

Demam Batuk Selsema Lega dengan CoughFlu Time

Posted on 1 min read 756 views

"Harini ni anak anak demam 😔Full package selsema dan batuk.Sy pakaikan dorang balm coughflu, tapi lepas dari dorang makan ubat.Lepas da lama dorang rest, tetiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak ...

Produk Kami

1
Your Cart