Tag Archives Selsema

Petua anak batuk, selsema demam

Posted on 1 min read 49 views

Assalamualaikm Mommies Semua..Musim hujan panas hujan panas ni. Anak demam batuk selsema biasalah kan....Mungkin Mommies boleh ikut panduan pemakanan dari encik google ni kalai au anak batuk selsama .Jaaangan lansung beri anak food that create mukus tu contoh susu, yougut, ...

CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

Posted on 1 min read 176 views

Alangkah bagusnya ada CoughFlu Time. . Item wajib ada dalam handbeg mak mak . Mak mak pun lega . Anak anak pun ceria . "Cf sgt2 berkesan redakan selsema...sekali sapu terus kering hingus" Puan N  "Lps guba balm tu ,dia muntah plus kahak.esoknya dah tak batok lagi" Mama Noah  "Hingus ...

Selsema Lega – CF-Rub

Posted on 1 min read 61 views

"Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak selsema..saya sapu Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung).. Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena..Tp tgh tidur dia batuk2..agak teruk juga. Sy ...

Customer Feedback : Batuk dan CF-Rub

Posted on 1 min read 52 views

"Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak #selsema.)saya sapu #Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung). Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena. Tapi tgh tidur dia batuk-batuk agak teruk ...

ANAK batuk berkahak dan selsema

Posted on 1 min read 75 views

Susah hati sangat bila anak tak sihat. Lebih-lebih lagi bila selsema dan batuk. Kalau anak anak yang semput lagilah bila datang batuk dan selsema ni next semput la pulak. Anak tak selesa, nak tidur susah, meragam dan menangis...CoughFlu Time dari ...

Demam Batuk Selsema Lega dengan CoughFlu Time

Posted on 1 min read 540 views

"Harini ni anak anak demam 😔Full package selsema dan batuk.Sy pakaikan dorang balm coughflu, tapi lepas dari dorang makan ubat.Lepas da lama dorang rest, tetiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak ...

Anak Demam Batuk Selsema?

Posted on 1 min read 71 views

Musim-musim tak menentu ni anak-anak mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Lepas tu berjangkit lak berjemaah Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sebab idung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk ...

Produk Kami

0
Your Cart