Tag Archives: Selsema

Petua anak batuk, selsema demam

      No Comments on Petua anak batuk, selsema demam

Assalamualaikm Mommies Semua.. Musim hujan panas hujan panas ni. Anak demam batuk selsema biasalah kan….Mungkin Mommies boleh ikut panduan pemakanan dari encik google ni kalai au anak batuk selsama .Jaaangan lansung beri anak food that create mukus tu contoh susu, yougut, ice cream dsb.Tapi perbanyakkan food that eliminate mukus. Mama Nurs selalu buat sup ayam ke atau tomyam ke..dan letak… Read more »

CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

      No Comments on CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

Alangkah bagusnya ada CoughFlu Time. . Item wajib ada dalam handbeg mak mak . Mak mak pun lega . Anak anak pun ceria . “Cf sgt2 berkesan redakan selsema…sekali sapu terus kering hingus” Puan N  “Lps guba balm tu ,dia muntah plus kahak.esoknya dah tak batok lagi” Mama Noah  “Hingus keluar dan nafas dah kurang bunyi” Puan S… Read more »

4 Customer Feedback – CF-Rub

      No Comments on 4 Customer Feedback – CF-Rub

Customer Feedback yang dah gunakan CoughFlu Time dari Tasneem Naturel untuk anak dan bayi mereka. ======================Tasneem Naturel  CoughFlu Time Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu melegakan athmaBantu kurangkan suhu ketika demam Cara guna:Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dadaBoleh juga bagi anak hidu balm ini. Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. 100% dari Essential… Read more »

Selsema Lega – CF-Rub

      No Comments on Selsema Lega – CF-Rub

“Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak selsema..saya sapu Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung).. Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena..Tp tgh tidur dia batuk2..agak teruk juga. Sy sapu lagi coughflu, kat dada dan hidungnya..dia batuk sampai nak muntah. Tp dia telan..sy nyusukan lps tu ok. Tidur lena..bgun… Read more »

Customer Feedback : Batuk dan CF-Rub

      No Comments on Customer Feedback : Batuk dan CF-Rub

“Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak #selsema.)saya sapu #Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung). Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena. Tapi tgh tidur dia batuk-batuk agak teruk juga. Sy sapu lagi coughflu, kat dada dan hidungnya, dia #batuk sampai nak muntah. Tapi dia telan, saya nyusukan lepas… Read more »

Customer Feedback – CF-Rub

      No Comments on Customer Feedback – CF-Rub

Assalammualaikum…harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel. Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni? CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. CoughFlu Time balm dapat:Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu kurangkan suhu ketika demam Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema…. Read more »

ANAK batuk berkahak dan selsema

      No Comments on ANAK batuk berkahak dan selsema

Susah hati sangat bila anak tak sihat. Lebih-lebih lagi bila selsema dan batuk. Kalau anak anak yang semput lagilah bila datang batuk dan selsema ni next semput la pulak. Anak tak selesa, nak tidur susah, meragam dan menangis…CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. .CoughFlu Time balm dapat:Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu melegakan athmaBantu kurangkan suhu ketika demam.Mak… Read more »

Demam Batuk Selsema Lega dengan CoughFlu Time

“Harini ni anak anak demam 😔Full package selsema dan batuk.Sy pakaikan dorang balm coughflu, tapi lepas dari dorang makan ubat. Lepas da lama dorang rest, tetiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak masuk bilik air terus die muntah. Habis smua keluar hingus2 apa semua. Alhamdulillah lega. Xpasti la pasal pakai balm… Read more »

Malam dah tak kerap batuk dan hingus keluar semua

Puashati..Syukur..itulah perasan mak mak sangat ni ..bila kita dapat bantu mak mak lain yang risau anak tak baik baik batuk… ..Alkisahnya arini follow up customer selepas 3 hari guna CoughFlu Time…Alhamdulillah dah ada perubahan..Malam dah tak kerap batuk dan hingus keluar semua. ..“Sesungguhnya Aku Sakit Allah yang menyembuhkan” ..Berminat dengan Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769COD / Pickup Shah AlamPoslaju Seluruh Malaysia… Read more »

Anak Demam Batuk Selsema?

      No Comments on Anak Demam Batuk Selsema?

Musim-musim tak menentu ni anak-anak mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Lepas tu berjangkit lak berjemaah Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sebab idung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk tak baik-baik? Jeng jeng jeng….Balm ini dapat membantu mommy.CF-Rub – Bantu legakan batuk & selsema baby.Bahan dalam balm adalah essential… Read more »