Tag Archives: Peraduan TN

Peraduan Kaki Gores

      No Comments on Peraduan Kaki Gores

Serius la harini dah 31 haribulan? Esok dah masuk 2019! Ohemgeeeee. Eh jap! Belum masuk 2019 kan? So korang yang belum kasi #gores balm edisi OmarHana tu masih berpeluang utk gores tau! Ha yg mana dah gores and isi form tu dah boleh maksimumkan doa dan solat hajat, hehe. Tuah ayam nampak kat kaki, tuah mommies? Ha, mungkin boleh sambut… Read more »

Peraduan Kaki Gores Tasneem Naturel

      No Comments on Peraduan Kaki Gores Tasneem Naturel

Taknak ke Pockit Plus Stroller yang power ni secara PERCUMA?! Kalau beli ni harga sampai mencecah Rm1400++ uolls. Matilanakk. Nak beli sendiri memang menangis lah, tengok video je mampu sambil berangan bawak si comel dalam stroller tu. Ringan, jimat space & travel friendly! ✈. Tapi kami nak kasi PERCUMA JE untuk pembeli bertuah mana-mana produk Tasneem Naturel dalam Peraduan #kakigores! Bukan… Read more »