Tag Archives Mikkae Milk

MIKKAE MILK : PURE SUSU KAMBING

MIKKAE MILK : PURE SUSU KAMBING

Posted on 1 min read 42 views

Saya ingin kongsikan kepada anda semua, yang kandungan Susu Kambing Mikkae ni pure @ asli tinggi dengan susu kambing. Ianya berasal dari susu kambing asli diserbukkan TIDAK DICAMPUR dengan creamer,maltodextrin, penstabil, hidden sugar,ekstrak2 perasa bagai. Baca label kalau ingin pastikan susu kambing ...

MIKKE MILK FLASH SALE V

MIKKE MILK FLASH SALE V

Posted on 1 min read 60 views

Assalammualaikum Semua..Hai Hai September. Kita mulakan  bulan September dengan menawarkan tawaran hebat Pada harga RM230 anda akan dapat 8 canister mikkae milk size 250g. Total 2kg Dan juga 1 pcs shaker Itu sahaja, tak perlu bayar kos pengeposan, PERCUMA Free Keahlian dengan pembelian Set ini ...

KENALI SERBUK SUSU KAMBING ASLI

KENALI SERBUK SUSU KAMBING ASLI

Posted on 1 min read 68 views

Assalammualaikum Semua, harini saya ingin kongsikan tips bagaimana mengenali perbezaan Serbuk Susu Kambing Asli vs Serbuk Susu Kambing Campuran. Korang ada susu kambing kan,tidak kisahlah jenama apa.Jom tengok tips ni👇  SERBUK SUSU KAMBING ASLI vs SERBUK SUSU KAMBING CAMPURAN TEXTURE      ...

Tips bertukar ke Susu Kambing Pure

Posted on 1 min read 34 views

Nak bertukar ke susu kambing pure untuk anak-anak? TAPI anak tolak?  Susu kambing tanpa premix tanpa creamer tanpa gula tanpa kanji bagai memang sedikit tawar Lagi- lagi jika anak sudah biasa minum susu formula/susukambing yang manis(hidden sugar,tinggi creamer) berperisa ...

Produk Kami

0
Your Cart