Tag Archives: Mikkae Milk

MIKKE MILK FLASH SALE V

      No Comments on MIKKE MILK FLASH SALE V

Assalammualaikum Semua..Hai Hai September. Kita mulakanĀ  bulan September dengan menawarkan tawaran hebat Pada harga RM230 anda akan dapat 8 canister mikkae milk size 250g. Total 2kg Dan juga 1 pcs shaker Itu sahaja, tak perlu bayar kos pengeposan, PERCUMA Free Keahlian dengan pembelian Set ini (term and condition apply) Jangan tangguh2. MIKKAE MILK ..selling fast Berminat dengan Susu Kambing Mikkae… Read more »

Variasi Resepi Lazat Mikkae Pure

      No Comments on Variasi Resepi Lazat Mikkae Pure

Assalammualaikum Hai Semua…. Ada customer Mikkae Milk ni katanya tak berapa nak boleh telan susu putih haa, tapi nak sangat dapat khasiat susu kambing. Apa nak buat ? Buat pengetahuan semua susu kambing MIKKAE ni dipek tanpa creamer, tanpa gula hanya 100% susu maka sebenarnya anda boleh variasikan resipi. Nak letak apa nak campur apa..ikut selera memasing. Jom saya share… Read more »

Tips bertukar ke Susu Kambing Pure

      No Comments on Tips bertukar ke Susu Kambing Pure

Nak bertukar ke susu kambing pure untuk anak-anak? TAPI anak tolak?  Susu kambing tanpa premix tanpa creamer tanpa gula tanpa kanji bagai memang sedikit tawar Lagi- lagi jika anak sudah biasa minum susu formula/susukambing yang manis(hidden sugar,tinggi creamer) berperisa berwarna..  Mungkin anak akan menolak tak nak minum susukambing pure dulu.. yelah takde rasa manis pun, susu putih jer. Haa senang je, ibu-ibu… Read more »