Tag Archives Meragam

Anak meragam dan tidur tidak lena, ibu naik gila

Posted on 2 min read 60 views

"Kak saya dh nak naik gila haha"Ini kisah setahun lepas, sungguh menjentik hati Mama. Sungguh saya terkejut dengan whatsaap ibu ni.Yelah, mana tak nya naik gila, bila anak merengek meragam tak nak tidur dan dah tidur pulak, sekejap bangun ( ...

Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

Posted on 1 min read 54 views

Assalammualaikum , Hai semua , Cuti Sekolah menjelma dah ramai lah ibu bapa ambil kesempatan ini untuk gi jalan-jalan kan : travel time, kenduri kendara time, berjalan jauh time dan seumpama dengannya.Ni gambar kami pergi kenduri sepupu kami kahwinYang ...

Produk Kami

0
Your Cart