Tag Archives: Meragam

Anak meragam dan tidur tidak lena, ibu naik gila

“Kak saya dh nak naik gila haha” Ini kisah setahun lepas, sungguh menjentik hati Mama. Sungguh saya terkejut dengan whatsaap ibu ni. Yelah, mana tak nya naik gila, bila anak merengek meragam tak nak tidur dan dah tidur pulak, sekejap bangun ( tidak tidur lena) . Esok mak nya pagi-pagi nak pergi bekerja pulak. Di tempat kerja, tekanan di tempat… Read more »

Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

      No Comments on Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

Assalammualaikum , Hai semua , Cuti Sekolah menjelma dah ramai lah ibu bapa ambil kesempatan ini untuk gi jalan-jalan kan : travel time, kenduri kendara time, berjalan jauh time dan seumpama dengannya. Ni gambar kami pergi kenduri sepupu kami kahwin Yang ada bawak anak-anak kecil, masa ni la anak-anak banyak peel, menangis, meragam, mengamuk. Teringat peristiwa adik ipar saya di… Read more »