Tag Archives: Kahak

Lega Kahak Cair..Anak Tidur Lena – CF-Rub

      No Comments on Lega Kahak Cair..Anak Tidur Lena – CF-Rub

“Hidung kering ..muntah kahak” Puan Rania .   “Lega Kahak Cair”   “Anak tidur lena lepas 3× muntah kahak” Puan Hafiza ===================== CoughFluTime . Bantu kurangkan #selsema Bantu cairkan #kahak Bantu melegakan asma Bantu legakan batuk Bantu kurangkan suhu ketika demam . . Cara guna: Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada . . Balm ini membantu… Read more »

CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

      No Comments on CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

Alangkah bagusnya ada CoughFlu Time. . Item wajib ada dalam handbeg mak mak . Mak mak pun lega . Anak anak pun ceria . “Cf sgt2 berkesan redakan selsema…sekali sapu terus kering hingus” Puan N  “Lps guba balm tu ,dia muntah plus kahak.esoknya dah tak batok lagi” Mama Noah  “Hingus keluar dan nafas dah kurang bunyi” Puan S… Read more »

Kahak banyak dah tak ada

      No Comments on Kahak banyak dah tak ada

” Anak i umur 4 bulan dan banyak kahak” Selepas guna CF-Rub “CF-RUB dah pakai. Kahak baby Sudah tak ada. Hari tu dah sapu, pakai dlm 3,4 hari je lepas tu baby i muntah semua kahak. sekarang ok dah. Tido dah tidak ada dengar bunyi kahak di tekak tu, syukur jiran saya kenalkan Balm Tasneem ni..” Feedback dari Puan Steff ===============================… Read more »

CF-Rub – Kahak Hilang,Rasa Selesa,Tak Panas

Bila anak batuk selsema atau demam apa yang anda semua buat. Mesti usaha macam2 kan…Saya akan pastikan setiap hari anak makan madu asli (semestinya madu hutan jelebu) di campur dengan minyak habbatussauda atau VCO. Buat sup kebal..dan sapu dada anak dengan balm atau minyak yang sesuai..saya sekarang sapu dengan CoughFlu Time…Semua sebab nak bagi anak selesa kan. Apa yang bestnya… Read more »