Tag Archives: Feedback T-Rub

T-Rub bantu Mama sakit perut berangin

      No Comments on T-Rub bantu Mama sakit perut berangin

Ni memang bff Mama Nurs, kalau makan labu ke ubi ke minum air teh ke mulalah perut berangin..orang berangin je paham macam mana rasanya..satu badan rasa xselesa. Ada yg tanya sesuai ke dengan dewasa? Dah cuba dah memang serasi la dengan diri sendiri. Dah try gak kat Uwan2 diorg memang serasi gak… Kalau rasa mabuk naik kereta tu sapu2 gak… Read more »

Perut Lega dengan T-Rub

      No Comments on Perut Lega dengan T-Rub

Ini kisah Nurs, haritu Nurs kena cirit-birit, tahu laa apa punca nya. “Akit eut akit eut” sejak tu rajin pulak perut dia sakit.masa tu la Mama detect yang rupanya Mama ni alergik juga dengan minya telon. Bila guna minyak telon habis la alergik tangan mama, keluar biji-biji air terus. Ya Allah, menakutkan betul. Alhamdulillah dengan T-Rub dari Tasneem Naturel ni… Read more »

Tips Anak Sembelit dari Puan Yatie Eimra

      No Comments on Tips Anak Sembelit dari Puan Yatie Eimra

Sembelit ni perkara biasa jer dikalangan bayi & kanak². Anak² yang susah/cerewet makan pn xterkecuali alami masalah ni sebab pengambilan susu formula yang banyak. Bagi kes anak macam ni – Menurut pediatrik, susu susah nk hadam & akan diserap masuk dalam usus. Bila anak kurang makan lak, lg la lambat isi perut nak penuh. Najis dok terperam je dlm usus… Read more »

Sakit Perut Lega dengan T-Rub

      No Comments on Sakit Perut Lega dengan T-Rub

Baru-baru ni Alisya kena cirit-birit..”Akit eut akit eut” sejak tu rajin pulak perut dia sakit…mama dia plak tak tahu bila masa alergik minyak telon baby.. Alhamdulillah dengan Tummy Time sapu je kat Perut,Tapak Kaki dan belakang dia…jap jap tu terus terkentut kentut…tangan mama pun tak alergik Tummy Time… Jom tengok apakah Essential Oil yang ada dalam Tummy Time…dan macam mana… Read more »