Tag Archives: Feedback Skeenz

Kulit Muka Kering, Merenyam dan Gatal

      No Comments on Kulit Muka Kering, Merenyam dan Gatal

Assalammualaikum Semua. Hai hai hai semua. Harini Mama ingin sharekan satu cerita jeng jeng. Ceritanya macam ni, Puan H yang dalam gambar nih dia nk buat treatment dermapen (treatment untuk bersalin kulit),tetapi staff di sana tidak membenarkan buat treatment itu lagi. Ini adalah kerana kulitnya sangat kering macam ekzema. Jadi, mereka cadangkan kepadanya untuk sapu calamine supaya hilang kesan kering… Read more »

Kesan gigitan nyamuk cepat hilang

      2 Comments on Kesan gigitan nyamuk cepat hilang

Assalammualaikum Semua, hi pe kaba?  Pernah tak kulit anak kita tetiba jadi merah2? Timbul bintik2 lepas tu anak merengek tak selesa? Ada tak? Mesti mak pun risau kan,  sebab tak tahu punca. Entah allergic ke, digigit serangga ke, tak tahu.  Balm yang mesti ada di rumah ialah Skeenz ni ha.. Balm semulajadi yang diekstrak daripada pati tumbuhan utk digunakan ketika… Read more »

Skeenz – Kulit anak dah Cantik Bersih Semula

Comelnya anak ni kan. Adik comel ni pakai Skeenz. Tengoklah perbezaan kulit dia sekarang. Dah takde merah-merah kesan ruam dah. Balm Skeenz ini khas untuk #masalahkulit , #kulitsensitif, #ruamlampin, gatal gigit serangga, #ruamsusu.. Balm ini mengandungi bahan-bahan yang sangat premium seperti, Argan oil, Sunflower Oil, Rosemary Oil dan banyak lagi.. Dos adalah sesuai untuk bayi dan boleh juga digunakan oleh… Read more »