Tag Archives: Feedback CF-Rub

CF-Rub Tasneem Naturel bantu Selsema Batuk Berkahak

Assalammualaikum..Meh MamaNurs nak share feedback CF-Rub Tasneem Naturel / CoughFlu Time ni Selsema Alhamdulillah dah stop sah Batuk pun dah ok Kahak pun keluar banyak Best kan Customer Feeback macam ni. Bila anak ceria ibu pun bahagia gitu Jom tengok feedback ke 2 Selsema dah kering dengan CF-Rub dari Tasneem Naturel. Anak muntah kahak. Jom tengok apa fungsi utama balm… Read more »

Baru sekali sapu CF-Rub Tasneem dah hingus keluar

  Anak 9 bulan dah seminggu dah batuk kahak dan selsema . Dah jumpa doktor.Neb pun sudah . Mak mana la tak risau kan . Anak pun nak tak selesa . Mama prihatin pun carilah alternatif . Malam tadi beli, pagi ni whatsaap “Alhamduillah baru sekali sapu dh keluar banyak kali hingus warna hijau kuning.” Puan Shida ……………………………………………………… Tasneem Naturel… Read more »

Lega Kahak Cair..Anak Tidur Lena – CF-Rub

      No Comments on Lega Kahak Cair..Anak Tidur Lena – CF-Rub

“Hidung kering ..muntah kahak” Puan Rania .   “Lega Kahak Cair”   “Anak tidur lena lepas 3× muntah kahak” Puan Hafiza ===================== CoughFluTime . Bantu kurangkan #selsema Bantu cairkan #kahak Bantu melegakan asma Bantu legakan batuk Bantu kurangkan suhu ketika demam . . Cara guna: Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada . . Balm ini membantu… Read more »

CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

      No Comments on CF-Rub redakan Selsema Batuk dan Kahak

Alangkah bagusnya ada CoughFlu Time. . Item wajib ada dalam handbeg mak mak . Mak mak pun lega . Anak anak pun ceria . “Cf sgt2 berkesan redakan selsema…sekali sapu terus kering hingus” Puan N  “Lps guba balm tu ,dia muntah plus kahak.esoknya dah tak batok lagi” Mama Noah  “Hingus keluar dan nafas dah kurang bunyi” Puan S… Read more »

Kahak banyak dah tak ada

      No Comments on Kahak banyak dah tak ada

” Anak i umur 4 bulan dan banyak kahak” Selepas guna CF-Rub “CF-RUB dah pakai. Kahak baby Sudah tak ada. Hari tu dah sapu, pakai dlm 3,4 hari je lepas tu baby i muntah semua kahak. sekarang ok dah. Tido dah tidak ada dengar bunyi kahak di tekak tu, syukur jiran saya kenalkan Balm Tasneem ni..” Feedback dari Puan Steff ===============================… Read more »

4 Customer Feedback – CF-Rub

      No Comments on 4 Customer Feedback – CF-Rub

Customer Feedback yang dah gunakan CoughFlu Time dari Tasneem Naturel untuk anak dan bayi mereka. ======================Tasneem Naturel  CoughFlu Time Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu melegakan athmaBantu kurangkan suhu ketika demam Cara guna:Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dadaBoleh juga bagi anak hidu balm ini. Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. 100% dari Essential… Read more »

Selsema Lega – CF-Rub

      No Comments on Selsema Lega – CF-Rub

“Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak selsema..saya sapu Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung).. Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena..Tp tgh tidur dia batuk2..agak teruk juga. Sy sapu lagi coughflu, kat dada dan hidungnya..dia batuk sampai nak muntah. Tp dia telan..sy nyusukan lps tu ok. Tidur lena..bgun… Read more »

Customer Feedback : Batuk dan CF-Rub

      No Comments on Customer Feedback : Batuk dan CF-Rub

“Assalamualaikum. Saya nak share sikit. Semalam anak saya Wafiy (17 mnths) macam nampak nak #selsema.)saya sapu #Coughflu Time, terus meleleh hingus (likely air hidung). Malam saya sapu coughflu, calm time. Dia tidur lena. Tapi tgh tidur dia batuk-batuk agak teruk juga. Sy sapu lagi coughflu, kat dada dan hidungnya, dia #batuk sampai nak muntah. Tapi dia telan, saya nyusukan lepas… Read more »

Customer Feedback – CF-Rub

      No Comments on Customer Feedback – CF-Rub

Assalammualaikum…harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel. Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni? CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. CoughFlu Time balm dapat:Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu kurangkan suhu ketika demam Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema…. Read more »