Tag Archives Demam

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Posted on 1 min read 44 views

  Bila anak-anak batuk, demam dan selsema, ibulah yang paling risau kan. Bertambah risau bila anak tak mahu makan. Biasanya bila tak sihat pasti ibu selalu masakkan sup ayam atau bone brooth, untuk memastikan anak kembali bertenaga dan ceria. Pernah dengar ...

Tasneem Naturel – CF-Rub Balm Semulajadi Membantu Melegakan Batuk, Kahak, Selsema dan Demam Bayi

Tasneem Naturel – CF-Rub Balm Semulajadi Membantu Melegakan Batuk, Kahak, Selsema dan Demam Bayi

Posted on 2 min read 190 views

CF-Rub balm Tasneem Naturel in adalah produk yang perlu ada sebagai kit kecemasan semulajadi kerana ia terbukti berkesan membantu melegakan selsema secara alami, mencairkan kahak dan melegakan batuk Ia juga memberikan kesan positif kepada masalah asma dan membantu mengurangkan suhu ...

Customer Feedback – CF-Rub

Posted on 2 min read 168 views

Assalammualaikum...harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel.Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni?CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. CoughFlu Time balm ...

I Love You

Posted on 1 min read 185 views

" I Love You"Sejak ada baby balm tasneem ni, hari hari nak suruh mama buat I LOVE U kat perut memasing. Jadilah mama tukang urut setiap malam sebelum tidur. Sihat ke demam ke sakit perut ke tak ke, memang mama ...

Demam Batuk Selsema Lega dengan CoughFlu Time

Posted on 1 min read 751 views

"Harini ni anak anak demam 😔Full package selsema dan batuk.Sy pakaikan dorang balm coughflu, tapi lepas dari dorang makan ubat.Lepas da lama dorang rest, tetiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak ...

Anak Demam Batuk Selsema?

Posted on 1 min read 193 views

Musim-musim tak menentu ni anak-anak mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Lepas tu berjangkit lak berjemaah Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sebab idung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk ...

Produk Kami

1
Your Cart