Tag Archives Demam

Petua anak batuk, selsema demam

Posted on 1 min read 49 views

Assalamualaikm Mommies Semua..Musim hujan panas hujan panas ni. Anak demam batuk selsema biasalah kan....Mungkin Mommies boleh ikut panduan pemakanan dari encik google ni kalai au anak batuk selsama .Jaaangan lansung beri anak food that create mukus tu contoh susu, yougut, ...

Customer Feedback – CF-Rub

Posted on 2 min read 72 views

Assalammualaikum...harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel.Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni?CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. CoughFlu Time balm ...

ANAK batuk berkahak dan selsema

Posted on 1 min read 75 views

Susah hati sangat bila anak tak sihat. Lebih-lebih lagi bila selsema dan batuk. Kalau anak anak yang semput lagilah bila datang batuk dan selsema ni next semput la pulak. Anak tak selesa, nak tidur susah, meragam dan menangis...CoughFlu Time dari ...

Demam Batuk Selsema Lega dengan CoughFlu Time

Posted on 1 min read 540 views

"Harini ni anak anak demam 😔Full package selsema dan batuk.Sy pakaikan dorang balm coughflu, tapi lepas dari dorang makan ubat.Lepas da lama dorang rest, tetiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak ...

Produk Kami

0
Your Cart