Tag Archives: Demam

Petua anak batuk, selsema demam

      No Comments on Petua anak batuk, selsema demam

Assalamualaikm Mommies Semua.. Musim hujan panas hujan panas ni. Anak demam batuk selsema biasalah kan….Mungkin Mommies boleh ikut panduan pemakanan dari encik google ni kalai au anak batuk selsama .Jaaangan lansung beri anak food that create mukus tu contoh susu, yougut, ice cream dsb.Tapi perbanyakkan food that eliminate mukus. Mama Nurs selalu buat sup ayam ke atau tomyam ke..dan letak… Read more »

Customer Feedback – CF-Rub

      No Comments on Customer Feedback – CF-Rub

Assalammualaikum…harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel. Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni? CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. CoughFlu Time balm dapat:Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu kurangkan suhu ketika demam Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema…. Read more »

I Love You

      No Comments on I Love You

” I Love You” Sejak ada baby balm tasneem ni, hari hari nak suruh mama buat I LOVE U kat perut memasing. Jadilah mama tukang urut setiap malam sebelum tidur. Sihat ke demam ke sakit perut ke tak ke, memang mama akan kena wat I love U dulu la.  Tak buat pun, memang  I love u olls tau!! Dulu mama… Read more »

ANAK batuk berkahak dan selsema

      No Comments on ANAK batuk berkahak dan selsema

Susah hati sangat bila anak tak sihat. Lebih-lebih lagi bila selsema dan batuk. Kalau anak anak yang semput lagilah bila datang batuk dan selsema ni next semput la pulak. Anak tak selesa, nak tidur susah, meragam dan menangis…CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda. .CoughFlu Time balm dapat:Bantu kurangkan selesemaBantu cairkan kahakBantu melegakan athmaBantu kurangkan suhu ketika demam.Mak… Read more »

Demam Batuk Selsema Lega dengan CoughFlu Time

“Harini ni anak anak demam 😔Full package selsema dan batuk.Sy pakaikan dorang balm coughflu, tapi lepas dari dorang makan ubat. Lepas da lama dorang rest, tetiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak masuk bilik air terus die muntah. Habis smua keluar hingus2 apa semua. Alhamdulillah lega. Xpasti la pasal pakai balm… Read more »

Anak Demam Batuk Selsema?

      No Comments on Anak Demam Batuk Selsema?

Musim-musim tak menentu ni anak-anak mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Lepas tu berjangkit lak berjemaah Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sebab idung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk tak baik-baik? Jeng jeng jeng….Balm ini dapat membantu mommy.CF-Rub – Bantu legakan batuk & selsema baby.Bahan dalam balm adalah essential… Read more »