Tag Archives Batuk

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Posted on 1 min read 259 views

  Bila anak-anak batuk, demam dan selsema, ibulah yang paling risau kan. Bertambah risau bila anak tak mahu makan. Biasanya bila tak sihat pasti ibu selalu masakkan sup ayam atau bone brooth, untuk memastikan anak kembali bertenaga dan ceria. Pernah dengar ...

6 Cara Menghilangkan Batuk Anak

6 Cara Menghilangkan Batuk Anak

Posted on 2 min read 239 views

Batuk! Musim-musim sekejap panas sekejap sejuk ni batuk pun susah nak hilang.Sebenarnya batuk ni berperanan dalam membersihkan iritasi dan infeksi dari tubuh, tetapi batuk terus-menerus dapat mengganggu rutin seharian anak. Ada banyak kemungkinan penyebab batuk, termasuk alergi, infeksi dan sebagainya. Beberapa ...

Tasneem Naturel – CF-Rub Balm Semulajadi Membantu Melegakan Batuk, Kahak, Selsema dan Demam Bayi

Posted on 2 min read 300 views

CF-Rub balm Tasneem Naturel in adalah produk yang perlu ada sebagai kit kecemasan semulajadi kerana ia terbukti berkesan membantu melegakan selsema secara alami, mencairkan kahak dan melegakan batuk Ia juga memberikan kesan positif kepada masalah asma dan membantu mengurangkan suhu ketika …

Share

Petua Batuk dan Asthma

Posted on 1 min read 243 views

Assalammualaikum Semua..Bz ke mak-mak semua. Nak share satu petua ni. Siapa tau daun apa ni? Nih dia daun herba bangun-bangun. Kalau ada batuk,asthma ke boleh la cuba ni. Caranya,rebus dengan air untuk dapatkan ekstranya dah sejuk minum. Sonang kan.. Lagu satu cara,ada kakak ...

6 PETUA HILANGKAN BATUK BAYI DAN KANAK-KANAK

Posted on 2 min read 237 views

Bila anak batuk ibu ibu memang risau kan. Nak pulak anak yang semput.Jom tengok 6 Petua Hilangkan Batuk Anak-Anak : 1. Rehat secukupnya Ibu bapa perlu mengelakkan bawa anak keluar ke tempat-tempat sesak dan ramai orang kerana anak akan berasa terlalu letih ...

Petua anak batuk, selsema demam

Posted on 1 min read 246 views

Assalamualaikm Mommies Semua..Musim hujan panas hujan panas ni. Anak demam batuk selsema biasalah kan....Mungkin Mommies boleh ikut panduan pemakanan dari encik google ni kalai au anak batuk selsama .Jaaangan lansung beri anak food that create mukus tu contoh susu, yougut, ...

Lega Kahak Cair..Anak Tidur Lena – CF-Rub

Posted on 1 min read 361 views

"Hidung kering ..muntah kahak" Puan Rania .   "Lega Kahak Cair"   "Anak tidur lena lepas 3× muntah kahak" Puan Hafiza ===================== CoughFluTime . Bantu kurangkan #selsema Bantu cairkan #kahak Bantu melegakan asma Bantu legakan batuk Bantu kurangkan suhu ketika demam . . Cara guna: Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada . . Balm ...

Kahak banyak dah tak ada

Posted on 1 min read 250 views

" Anak i umur 4 bulan dan banyak kahak" Selepas guna CF-Rub "CF-RUB dah pakai. Kahak baby Sudah tak ada. Hari tu dah sapu, pakai dlm 3,4 hari je lepas tu baby i muntah semua kahak. sekarang ok dah. Tido dah tidak ada ...

Produk Kami

0
Your Cart