Drama Sweet Dream katanya !

Drama Sweet Dream katanya !

Posted on 2 min read 181 views

Melopong besar saya tengok gambar ni. Nasib baik tak keluar air liur sekali. Haha! "Apa kau buat kat anak kau ni? 'Tewas' berdiri. Dahsyat ni..", tanya saya. Mama dia kata, anak dia ni Kakngah Kawasan 🤣 Dalam kereta takde keje lain. Asyik nak bercekau ...

Share

Tasneem Naturel Baby Range Products
Sepagi di Dusun Pak Long

Sepagi di Dusun Pak Long

Posted on 2 min read 175 views

Dah lamanya rasanya tak menulis di blog ini, banyak aktiviti yang tak sempat nak saya kongsikan. Apa khabar semua? harap semuanya sihat-sihat belaka. Ha  sebelum saya meneruskan perkongsian, saya nak tanya 1 soalan kat semua, dalam banyak-banyak durian, durian apa yang ...

Share

Perbandingan Susu Kambing Asli vs Susu Kambing Campuran
Tidur lena dengan Sleep Pillow Mist
Khasiat Kurma untuk Si Kecil Anda
Resepi Sagu Gula Melaka

Resepi Sagu Gula Melaka

Posted on 1 min read 249 views

Wow, panas-panas sedap kalau dapat makan Sagu Gula Melaka kan. Sejuk je lalu kat tekak ni ha.Ni permintaan anak dara kat rumah ni. Jom Mama nak share RESEPI simple ni : Bahan-bahanya ialah: - susu cair / santan - sagu speket (jenis kecik) - gula ...

Share

Produk Kami

0
Your Cart