2 Jenis Madu Tiruan

2 Jenis Madu Tiruan

Posted on 2 min read 157 views

Perkongsian ini saya ambil dari FB Dr Zubaidi.Baru-baru ini ada perbincangan dengan seorang pakar madu dari USM Kubang Kerian. Isu madu tiruan memang menyedihkan. Ada dua jenis madu tiruan : 1. Madu sintetik. Madu ini yg memang dibuat di makmal. Ia adalah ...

Share

Drama Sweet Dream katanya !

Drama Sweet Dream katanya !

Posted on 2 min read 145 views

Melopong besar saya tengok gambar ni. Nasib baik tak keluar air liur sekali. Haha! "Apa kau buat kat anak kau ni? 'Tewas' berdiri. Dahsyat ni..", tanya saya. Mama dia kata, anak dia ni Kakngah Kawasan 🤣 Dalam kereta takde keje lain. Asyik nak bercekau ...

Share

MIKKAE MILK : PURE SUSU KAMBING

MIKKAE MILK : PURE SUSU KAMBING

Posted on 1 min read 164 views

Saya ingin kongsikan kepada anda semua, yang kandungan Susu Kambing Mikkae ni pure @ asli tinggi dengan susu kambing. Ianya berasal dari susu kambing asli diserbukkan TIDAK DICAMPUR dengan creamer,maltodextrin, penstabil, hidden sugar,ekstrak2 perasa bagai. Baca label kalau ingin pastikan susu kambing ...

Share

Sepagi di Dusun Pak Long

Sepagi di Dusun Pak Long

Posted on 2 min read 149 views

Dah lamanya rasanya tak menulis di blog ini, banyak aktiviti yang tak sempat nak saya kongsikan. Apa khabar semua? harap semuanya sihat-sihat belaka. Ha  sebelum saya meneruskan perkongsian, saya nak tanya 1 soalan kat semua, dalam banyak-banyak durian, durian apa yang ...

Share

Produk Baru Tasneem Naturel : Minyak Wangi Aromatherapy Rouzan dan Sabreen
Tidur lena dengan Sleep Pillow Mist
Offer Menarik, jadi Agen / Dropship Tasneem Naturel dengan harga yang murah bulan April ini

Produk Kami

1
Your Cart