Baby Balm Tasneem Naturel

Posted on 1 min read 268 views

Asyik cerita CoughFlu Balm untuk batuk, demam, selsema dan TummyTime untuk masalah angin, perut kembung je kan. Sebab anak-anak saya lebih kepada 2 masalah ni...Actually ada 2 lagi jenis iaitu balm ni ada 4 jenis iaitu  CALM TIME - untuk ...

Share

Petua Detox Lemom

Posted on 1 min read 287 views

Selalu korang gunakan #lemon untuk kesihatan camne? ..bahan2 yang biasa dalam rumah pun boleh untuk #detox la macam ni kan....Kalau badan #berangin tak selesa selalu saya buat masak lemon + serai + halia + air..nak minum campur madu pun ok..rasanya ...

Share

Tasneem Naturel Shah Alam

Tasneem Naturel Shah Alam

Posted on 2 min read 246 views

TASNEEM NATUREL SHAH ALAM by dahliaayobnurs.com hubungi kami Asslammualaikum.. Hi semua, saya Dahlia Ayob Agen Tasneem Naturel anda . Boleh COD dan Pickup di Area Shah Alam dan Pos ke Seluruh Malaysia. Tasneem Naturel merupakan produk natural semulajadi. Bermula dengan rangkaian 5 jenis Balm sekarang ...

Share

Produk Kami

0
Your Cart