Produk Baru Tasneem Naturel : Minyak Wangi Aromatherapy Rouzan dan Sabreen
Tidur lena dengan Sleep Pillow Mist
Khasiat Kurma untuk Si Kecil Anda
Resepi Sagu Gula Melaka

Resepi Sagu Gula Melaka

Posted on 1 min read 44 views

Wow, panas-panas sedap kalau dapat makan Sagu Gula Melaka kan. Sejuk je lalu kat tekak ni ha.Ni permintaan anak dara kat rumah ni. Jom Mama nak share RESEPI simple ni : Bahan-bahanya ialah: - susu cair / santan - sagu speket (jenis kecik) - gula ...

Share

Set Baby Spa Tasneem Naturel

Set Baby Spa Tasneem Naturel

Posted on 2 min read 44 views

Set Baby Spa Tasneem Naturel 100% Natural Ingredient Exclusive dari Tasneem Naturel untuk ibu ayah dan bayi Khas kepada ibu bapa yang mementingkan kesihatan anak-anak sejak dari awal lagi, amat digalakkan untuk ibubapa mencari set penjagaan bayi yang selamat digunakan tanpa mempunyai bahan-bahan kimia ...

Share

Kajian Madu dan Kanser

Kajian Madu dan Kanser

Posted on 1 min read 31 views

22 Feb 2019 Siri Kedua bersama Prof Dr Nor Hayati.di radio IKIM : 12.30thari. Beliau pernah jatuh sakit semasa mengambil Sarjana Pathology dan  makan pelbagai jenis ubat dan antibiotik tapi tidak jugak sembuh. Akhirnya beliau dicadangkan untuk mengambil ambil telur di ...

Share

DIY – Masker Mudah di Rumah

DIY – Masker Mudah di Rumah

Posted on 4 min read 53 views

Mari kita lihat senarai bahan-bahan yang boleh dijadikan masker mudah di rumah untuk mendapatkan kulit yang cerah sekata dengan mudah. 1 – Air Teh Hijau bersama Madu Antioksida pada air teh hijau dapat membantu untuk menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada kulit. ...

Share

Produk Kami

0
Your Cart