Tasneem Naturel

Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

Posted on 2 min read 450 views

Perfect kit for your babyBalm by Tasneem Naturel. p/s: Ibu ayah pun boleh guna jugak tau.Sleep time - Bantu baby tidur dgn lenaHaaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu ...

Essential Oil untuk Irdina dan Alisya

Posted on 1 min read 309 views

Assalammualaikum..hai semua....Ini Irdina dan Alisya...suko diorang dapat baby balm ni...ha...ni satu lagi produk pilihan hakak...sikit sikit ke dunia Natural gitu...Baby balm ni sesuai untuk peringkat baby sehinggalah dewasa... Baby Balm ni pun 100% Organik dan di formulasi daripada Essential Oil..t ...

Produk Kami

0
Your Cart