Tasneem Naturel

CF-Rub – Kahak Hilang,Rasa Selesa,Tak Panas

Posted on 1 min read 387 views

Bila anak batuk selsema atau demam apa yang anda semua buat. Mesti usaha macam2 kan...Saya akan pastikan setiap hari anak makan madu asli (semestinya madu hutan jelebu) di campur dengan minyak habbatussauda atau VCO. Buat sup kebal..dan sapu dada anak ...

Anak Demam Batuk Selsema?

Posted on 1 min read 472 views

Musim-musim tak menentu ni anak-anak mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Lepas tu berjangkit lak berjemaah Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sebab idung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk ...

Essential Oil untuk Irdina dan Alisya

Posted on 1 min read 393 views

Assalammualaikum..hai semua....Ini Irdina dan Alisya...suko diorang dapat baby balm ni...ha...ni satu lagi produk pilihan hakak...sikit sikit ke dunia Natural gitu...Baby balm ni sesuai untuk peringkat baby sehinggalah dewasa... Baby Balm ni pun 100% Organik dan di formulasi daripada Essential Oil..t ...

0
Your Cart