Tasneem Naturel

LUAHAN DARI SEORANG MOMMY YANG RISAUKAN ANAKNYA. .

Posted on 1 min read 97 views

'Hye saya nak share sikit testimoni anak saya yang ada masalah kronik lung, paru-paru dia sensitif sangat, pernah masuk icu kena jangkitan. .so lepas saya cuba balm Coughflu, alhamdulillah, memang nampak perbezaan, dulu setiap malam batuk, sekarang Alhamdulilah takda, flu ...

Essential Oil yang terdapat dalam CF-Rub

Posted on 1 min read 260 views

๏ฟผBETUL KE SAPU COUGHFLU TIME ANAK HINGUS ANAK MENCAIR?.Antara fungsi Essential Oil yang terdapat dalam coughflu time.Pertama, Orange.Orange ni bagus sebab kaya dengan antioksida d-limonene. Membantu menghapuskan toksin dalam badan..Kedua, Eycalytus essential oil iaitu minyak pati kayu putih.Ianya berkesan merawat ...

Anak Demam Batuk Selsema?

Posted on 1 min read 167 views

Musim-musim tak menentu ni anak-anak mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Lepas tu berjangkit lak berjemaah Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sebab idung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk ...

Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

Posted on 2 min read 241 views

Perfect kit for your baby๏˜Balm by Tasneem Naturel. p/s: Ibu ayah pun boleh guna jugak tau.Sleep time - Bantu baby tidur dgn lenaHaaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu ...

Produk Kami

0
Your Cart