Category Archives: Tasneem Naturel

Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

      No Comments on Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

Perfect kit for your babyBalm by Tasneem Naturel. p/s: Ibu ayah pun boleh guna jugak tau.Sleep time – Bantu baby tidur dgn lenaHaaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat… Read more »

Essential Oil untuk Irdina dan Alisya

      No Comments on Essential Oil untuk Irdina dan Alisya

Assalammualaikum..hai semua….Ini Irdina dan Alisya…suko diorang dapat baby balm ni…ha…ni satu lagi produk pilihan hakak…sikit sikit ke dunia Natural gitu… Baby balm ni sesuai untuk peringkat baby sehinggalah dewasa… Baby Balm ni pun 100% Organik dan di formulasi daripada Essential Oil..t kita cerita lagi di entry yang lain la yo.. Actually ada 4 jenis..tapi yang 2 ni memang pilihan mama… Read more »