Tasneem Naturel

Hand Sanitizer natural yang selamat untuk kanak-kanak dan mereka yang alergik

Hand Sanitizer natural yang selamat untuk kanak-kanak dan mereka yang alergik

Posted on 1 min read 69 views

Dilema sangat bagi orang yang alergic dengan alkohol. Bila pakai hand sanitizer yang ada alkohol, tangan jadi menggelupas pula. Kalau tidak pakai nanti, risau pulak bila nak pergi beli barang keperluan, takkan nakk bawak sabun pulak kan. Sekarang anda dah tak perlu ...

Mandian bayi terbaik membantu menenangkan bayi ,head to toe : Calm Bath

Mandian bayi terbaik membantu menenangkan bayi ,head to toe : Calm Bath

Posted on 1 min read 83 views

Selain dari Calm Balm,  Calm pun ada mandian tau, iaitu Calm Bath. Calm Bath adalah mandian yang dirumus dengan essential oil khusus untuk memberikan rasa tenang pada anak. Ia sangat di syorkan untuk anak kecil yang kerap meragam, membantu mengurangkan keletihan ...

Tawaran Daftar Agen Tasneem Naturel hanya serendah RM30

Tawaran Daftar Agen Tasneem Naturel hanya serendah RM30

Posted on 1 min read 91 views

Bermula tarikh 1 April 2020, yuran pendaftaran agen berubah kepada RM30 sahaja. Perubahan yuran dari RM99 ke RM30 ini adalah untuk memberi peluang kepada golongan surirumah dan ibu-ibu yang ingin menjana pendapatan sampingan terutamanya dalam tempoh penularan wabak COVID-19 ini. Tasneem Naturel ...

BERI ANAK PUTING KOSONG : KEPERLUAN ATAU PILIHAN

BERI ANAK PUTING KOSONG : KEPERLUAN ATAU PILIHAN

Posted on 2 min read 114 views

Harini saya terasa nak berkongsi dengan ibu-ibu yang masih mencari solusi bagaimana nak pisahkan anak dari mengempeng / bergayut. Pernah tak ibu-ibu semua baca perihal saiz perut bayi. Perut bayi baru lahir tu kecil je. Sampai usia sebulan pun baru sebesar ...

Produk Kami

1
Nak hand sanitizer natural
Powered by
0
Your Cart