Tasneem Naturel

6 Petua Menghalau Semut di Rumah

6 Petua Menghalau Semut di Rumah

Posted on 2 min read 29 views

Setiap orang pasti mempunyai masalah semut di rumah. Jom cuba tengok antara petua yang ada. Tak susah pun,kebanyakkannya semua bahan ada di rumah dan mudah di dapatkan. 1. Kulit telur Hah lepasni setiap kali dah pecahkan telur ayam,kulit telur tu jangan terus ...

Agen Tasneem Jenjarom– Pn Nadhira Husna

Agen Tasneem Jenjarom– Pn Nadhira Husna

Posted on 2 min read 151 views

Assalamualaikum dan Hai. Saya Nadhira Husna, menetap di Jenjarom. Saya bekerja sebagai seorang guru dan mempunyai seorang anak. Macam mana saya boleh menjadi salah satu daripada agen Tasneem Naturel ?. Ianya bermula apabila saya menjadi pengguna Tasneem untuk anak saya. Ya, ...

Tawaran Daftar Dropship Tasneem Naturel Secara Percuma

Tawaran Daftar Dropship Tasneem Naturel Secara Percuma

Posted on 1 min read 307 views

Pendaftaran Dropship secara PERCUMA telah di buka sekarang! Jom sertai kami. Produk TASNEEM NATUREL mendapat permintaan yang tinggi oleh ibu-ibu di Malaysia. Setahun 500,000 bayi dilahirkan setahun. Jangan risau bahan marketing disediakan. Marketing HQ di media social dan TVAl Hijrah dan Radio Zyyan ...

Hand Sanitizer natural yang selamat untuk kanak-kanak dan mereka yang alergik

Hand Sanitizer natural yang selamat untuk kanak-kanak dan mereka yang alergik

Posted on 1 min read 475 views

Dilema sangat bagi orang yang alergic dengan alkohol. Bila pakai hand sanitizer yang ada alkohol, tangan jadi menggelupas pula. Kalau tidak pakai nanti, risau pulak bila nak pergi beli barang keperluan, takkan nakk bawak sabun pulak kan. Sekarang anda dah tak perlu ...

0
Your Cart