Tasneem Naturel

Agen Tasneem Naturel Shah Alam dan Klang – Pn Nurfarahin

Agen Tasneem Naturel Shah Alam dan Klang – Pn Nurfarahin

Posted on 1 min read 12 views

Assalammualaikum w.b.t Saya minat nak berniaga ni dah lama cuma belum diberi peluang oleh Allah untuk berniaga. Sampailah saya berhenti kerja atas permintaan suami dan menjaga anak sendiri. suami juga memberi galakkan supaya saya bekerja dari rumah. Satu hari, saya mencari hadiah ...

Punca dan Cara Elak Ruam Lampin pada Bayi Anda

Punca dan Cara Elak Ruam Lampin pada Bayi Anda

Posted on 3 min read 96 views

Ruam lampin adalah perkara biasa dan berlaku tidak kira betapa berhati-hati anda menjaganya. Hampir semua kanak-kanak yang memakai lampin mengalami ruam lampin Punca ruam lampin Banyak perkara boleh menyebabkan ruam lampin pada anak anda. Kebiasaannya, punca utama adalah memakai lampin ...

Hand Sanitizer natural yang selamat untuk kanak-kanak dan mereka yang alergik

Hand Sanitizer natural yang selamat untuk kanak-kanak dan mereka yang alergik

Posted on 1 min read 279 views

Dilema sangat bagi orang yang alergic dengan alkohol. Bila pakai hand sanitizer yang ada alkohol, tangan jadi menggelupas pula. Kalau tidak pakai nanti, risau pulak bila nak pergi beli barang keperluan, takkan nakk bawak sabun pulak kan. Sekarang anda dah tak perlu ...

Mandian bayi terbaik membantu menenangkan bayi ,head to toe : Calm Bath

Mandian bayi terbaik membantu menenangkan bayi ,head to toe : Calm Bath

Posted on 1 min read 252 views

Selain dari Calm Balm,  Calm pun ada mandian tau, iaitu Calm Bath. Calm Bath adalah mandian yang dirumus dengan essential oil khusus untuk memberikan rasa tenang pada anak. Ia sangat di syorkan untuk anak kecil yang kerap meragam, membantu mengurangkan keletihan ...

Produk Kami

0
Your Cart