Resepi

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Sup Singo Pear untuk Anak Demam, Batuk Berkahak dan Selsema

Posted on 1 min read 408 views

  Bila anak-anak batuk, demam dan selsema, ibulah yang paling risau kan. Bertambah risau bila anak tak mahu makan. Biasanya bila tak sihat pasti ibu selalu masakkan sup ayam atau bone brooth, untuk memastikan anak kembali bertenaga dan ceria. Pernah dengar ...

Resepi Sagu Gula Melaka

Resepi Sagu Gula Melaka

Posted on 1 min read 447 views

Wow, panas-panas sedap kalau dapat makan Sagu Gula Melaka kan. Sejuk je lalu kat tekak ni ha.Ni permintaan anak dara kat rumah ni. Jom Mama nak share RESEPI simple ni : Bahan-bahanya ialah: - susu cair / santan - sagu speket (jenis kecik) - gula ...

Variasi Resepi Lazat Mikkae Pure

Variasi Resepi Lazat Mikkae Pure

Posted on 1 min read 347 views

Assalammualaikum Hai Semua.... Ada customer Mikkae Milk ni katanya tak berapa nak boleh telan susu putih haa, tapi nak sangat dapat khasiat susu kambing. Apa nak buat ? Buat pengetahuan semua susu kambing MIKKAE ni dipek tanpa creamer, tanpa gula hanya 100% ...

Tips Untuk Kulit Berminyak

Posted on 1 min read 304 views

Anda mempunyai kulit jenis berminyak ? Jangan risau, ada beberapa TipsCantik yang anda boleh amalkan untuk mengurangkan masalah ini ! 😉 ✅ Elakkan makanan berminyak, fast food dan air gas "You are what you eat", Makanan tersebut boleh menyebabkan kulit anda lebih berminyak ...

Produk Kami

1
Your Cart