Resepi

Resepi Sagu Gula Melaka

Resepi Sagu Gula Melaka

Posted on 1 min read 91 views

Wow, panas-panas sedap kalau dapat makan Sagu Gula Melaka kan. Sejuk je lalu kat tekak ni ha.Ni permintaan anak dara kat rumah ni. Jom Mama nak share RESEPI simple ni : Bahan-bahanya ialah: - susu cair / santan - sagu speket (jenis kecik) - gula ...

RESEPI HOMEMADE PENCUCI LANTAI / MEJA

RESEPI HOMEMADE PENCUCI LANTAI / MEJA

Posted on 1 min read 158 views

Asalammualaikum Semua, tebaca dari Facebook Puan Founder MNM , .Puan Shareeza Nazri. Resepi Homemade Pencuci Lantai dan Meja. Saje share jugak di sni untuk simpanan sendiri dan untuk korang yang baca pun dapat manfaat."Kalau ada banyak buah oren kat ...

Tips Untuk Kulit Berminyak

Posted on 1 min read 74 views

Anda mempunyai kulit jenis berminyak ? Jangan risau, ada beberapa TipsCantik yang anda boleh amalkan untuk mengurangkan masalah ini ! ๐Ÿ˜‰ โœ… Elakkan makanan berminyak, fast food dan air gas "You are what you eat", Makanan tersebut boleh menyebabkan kulit anda lebih berminyak ...

Butter Cake with Mikkae Milk & Mikkae Cacao Powder

Posted on 1 min read 169 views

Comell sangat si cilik ni ! ๐Ÿ˜ #ResepiMikkae ! Perkongsian salah satu peminat Mikkae Milk dan Mikkae Cacao Powder ! ๏ฟผ Butter Cake with Mikkae Milk & Mikkae Cacao Powder ! Nampak sedap nauu ! Ditambah lagi dengan kecomelan si cilik tu, adui melting ...

Produk Kami

0
Your Cart