Petua

T-Rub bantu Mama sakit perut berangin

Posted on 1 min read 499 views

Ni memang bff Mama Nurs, kalau makan labu ke ubi ke minum air teh ke mulalah perut berangin..orang berangin je paham macam mana rasanya..satu badan rasa xselesa. Ada yg tanya sesuai ke dengan dewasa? Dah cuba dah memang serasi la ...

46 teknik hindar gangguan jin/syaitan laknatullah

Posted on 3 min read 584 views

Tips ni saya copy dari group whatssap..asal atau ownernya siapa tak tahu..semoga bermanfaat. 1. Jgn sidai baju dlm bilik air . Setan akan masuk ke dalam baju tersebut. Bila kita pakai , kita yg kena. 2. Jgn biar baju di sidai di ...

Petua Detox Lemom

Posted on 1 min read 236 views

Selalu korang gunakan #lemon untuk kesihatan camne? ..bahan2 yang biasa dalam rumah pun boleh untuk #detox la macam ni kan....Kalau badan #berangin tak selesa selalu saya buat masak lemon + serai + halia + air..nak minum campur madu pun ok..rasanya ...

Petua – Madu dan Kulit Kayu Manis

Petua – Madu dan Kulit Kayu Manis

Posted on 2 min read 411 views

1. Jerawat Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Sapukan di bahagian berjerawat. Kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema. 2. Sakit perut Campuran madu dan kayu manis boleh melegakan sakit perut serta ...

Produk Kami

0
Your Cart