Petua

Petua Kecilkan Pori

Posted on 1 min read 1 views

Selain menggunakan TONER untuk mengecilkan pori, ada banyak lagi cara lain untuk dicuba buat mereka yang mempunyai masalah pori-pori besar. Ada satu cara yang paling MUDAH tapi cukup BERKESAN. Mesti uolls ada bahan-bahan ni kat dapur tak kiralah ibu-ibu ke pelajar universiti ...

Tips Untuk Kulit Berminyak

Posted on 1 min read 1 views

Anda mempunyai kulit jenis berminyak ? Jangan risau, ada beberapa TipsCantik yang anda boleh amalkan untuk mengurangkan masalah ini ! 😉 ✅ Elakkan makanan berminyak, fast food dan air gas "You are what you eat", Makanan tersebut boleh menyebabkan kulit anda lebih berminyak ...

T-Rub bantu Mama sakit perut berangin

Posted on 1 min read 0 views

Ni memang bff Mama Nurs, kalau makan labu ke ubi ke minum air teh ke mulalah perut berangin..orang berangin je paham macam mana rasanya..satu badan rasa xselesa. Ada yg tanya sesuai ke dengan dewasa? Dah cuba dah memang serasi la ...

46 teknik hindar gangguan jin/syaitan laknatullah

Posted on 3 min read 0 views

Tips ni saya copy dari group whatssap..asal atau ownernya siapa tak tahu..semoga bermanfaat. 1. Jgn sidai baju dlm bilik air . Setan akan masuk ke dalam baju tersebut. Bila kita pakai , kita yg kena. 2. Jgn biar baju di sidai di ...

Produk Kami

0
Your Cart