Parenting

Hati-hati dengan Gula Tersembunyi

Posted on 1 min read 244 views

Ibu-ibu bila beli makanan kat anak-anak tengok tak senarai kandungannya di belakang ? Zaman sekarang ramai pengusaha mengambil kesempatan dengan mengiklankan pemakanan untuk kanak-kanak yang diwarkan sebagai TIADA GULA TAMBAHAN tetapi sebenarnya ada berbondong-bondong gula yang tersembunyi. Gula adalah sukrosa, ...

Tips Mama anak tak nak ke Sekolah?

Posted on 2 min read 177 views

Semalam ada sorang mak ni, masalah anaknya sama la macam kakak dina ni.Tak nak g sekolah.Tapi Alhamdulillah kakak dina dah ceria dah..Dah nampak macam seronok gi sekolah. Dah mula bercerita apa2 yang menarik kat sekolah.Berbalik pada mak tadi dia cuba ...

Sebab kami lah Mama join Tasneem Naturel ❤

Posted on 1 min read 218 views

Assalammualaikum..Hello Semua . Kamilah sebab Mama join Tasneem Naturel . 2 balm ni mesti kena ada dengan kami. . Sebenarnya Tummy Time tu  Mama kitorg yang selalu guna. Sebab Mama selalu sangat badan berangin, kembung,.Mabuk loya nak muntah semua la.dari baby hingga dewasa leh guna tekaww. . Sapu ...

Tips Anak Sembelit dari Puan Yatie Eimra

Posted on 2 min read 596 views

Sembelit ni perkara biasa jer dikalangan bayi & kanak². Anak² yang susah/cerewet makan pn xterkecuali alami masalah ni sebab pengambilan susu formula yang banyak. Bagi kes anak macam ni - Menurut pediatrik, susu susah nk hadam & akan diserap masuk ...

Produk Kami

0
Your Cart