Parenting

6 Cara Menghilangkan Batuk Anak

6 Cara Menghilangkan Batuk Anak

Posted on 2 min read 239 views

Batuk! Musim-musim sekejap panas sekejap sejuk ni batuk pun susah nak hilang.Sebenarnya batuk ni berperanan dalam membersihkan iritasi dan infeksi dari tubuh, tetapi batuk terus-menerus dapat mengganggu rutin seharian anak. Ada banyak kemungkinan penyebab batuk, termasuk alergi, infeksi dan sebagainya. Beberapa ...

5 Makanan untuk Minda Anak

5 Makanan untuk Minda Anak

Posted on 2 min read 227 views

Assalammualaikum, entry kali ini adalah panduan untuk Mommies termasuk MamaNurs ni mencari makanan yang baik dan berkhasiat . Hidangan yang sihat membantu perkembangan otak anak-anak kita.Check it out !1. Madu kaya dengan fruktosa iaitu gula ringkas yang boleh diserap terus ...

6 PETUA HILANGKAN BATUK BAYI DAN KANAK-KANAK

Posted on 2 min read 237 views

Bila anak batuk ibu ibu memang risau kan. Nak pulak anak yang semput.Jom tengok 6 Petua Hilangkan Batuk Anak-Anak : 1. Rehat secukupnya Ibu bapa perlu mengelakkan bawa anak keluar ke tempat-tempat sesak dan ramai orang kerana anak akan berasa terlalu letih ...

Tips MNM : Anda tidak kekurangan susu …

Posted on 2 min read 336 views

Tips MommyNoahMikail : Ramai mommies masih keliru dengan kuantiti susunya sendiri. Terutamanya yang direct feeding. Yang pump tu bolehla juga agak2 tengok amaunnya kan. Tapi yang direct feeding ni ? Jadi mama ingin kongsikan perkara dan situasi yang TIDAK menandakan bahawa ...

Produk Kami

0
Your Cart