Kisah Kami

REZEKI KURMA BUSUK…

REZEKI KURMA BUSUK…

Posted on 2 min read 166 views

#kopipasta : @RahsiaHikmahDiri769 - Farihan YahyaJIKA..... tiba-tiba rasa 'down' sekejap dengan bisnes, saya selalu akan ingat kembali akan Abdul Rahman bin Auf dengan kisah kurma busuknya.Kata Rasulullah saw, Abdul Rahman bin Auf r.a akan masuk syurga akhir sekali kerana terlalu ...

Haiwan dari apa ye Ayah?

Haiwan dari apa ye Ayah?

Posted on 2 min read 213 views

Alhamdulillah ....Assalammualaikum Semua , dah lama nye Mama Nurs tak jenguk blog ni ha ... Kisah last week hari Jumaat lepas, Kakak bagi satu soalan yang serius.... Mama tak pernah terpikir pun jawapan untuk soalan tu. "Ayah manusia ni dari Tanah kan... ...

Sebab kami lah Mama join Tasneem Naturel ❤

Posted on 1 min read 276 views

Assalammualaikum..Hello Semua . Kamilah sebab Mama join Tasneem Naturel . 2 balm ni mesti kena ada dengan kami. . Sebenarnya Tummy Time tu  Mama kitorg yang selalu guna. Sebab Mama selalu sangat badan berangin, kembung,.Mabuk loya nak muntah semua la.dari baby hingga dewasa leh guna tekaww. . Sapu ...

Perut Lega dengan T-Rub

Posted on 1 min read 202 views

Ini kisah Nurs, haritu Nurs kena cirit-birit, tahu laa apa punca nya. "Akit eut akit eut" sejak tu rajin pulak perut dia sakit.masa tu la Mama detect yang rupanya Mama ni alergik juga dengan minya telon. Bila guna minyak telon habis ...

Produk Kami

0
Your Cart