Kisah Kami

Sepagi di Dusun Pak Long

Sepagi di Dusun Pak Long

Posted on 2 min read 26 views

Dah lamanya rasanya tak menulis di blog ini, banyak aktiviti yang tak sempat nak saya kongsikan. Apa khabar semua? harap semuanya sihat-sihat belaka. Ha  sebelum saya meneruskan perkongsian, saya nak tanya 1 soalan kat semua, dalam banyak-banyak durian, durian apa yang ...

Resepi Sagu Gula Melaka

Resepi Sagu Gula Melaka

Posted on 1 min read 16 views

Wow, panas-panas sedap kalau dapat makan Sagu Gula Melaka kan. Sejuk je lalu kat tekak ni ha.Ni permintaan anak dara kat rumah ni. Jom Mama nak share RESEPI simple ni : Bahan-bahanya ialah: - susu cair / santan - sagu speket (jenis kecik) - gula ...

REZEKI KURMA BUSUK…

REZEKI KURMA BUSUK…

Posted on 2 min read 17 views

#kopipasta : @RahsiaHikmahDiri769 - Farihan YahyaJIKA..... tiba-tiba rasa 'down' sekejap dengan bisnes, saya selalu akan ingat kembali akan Abdul Rahman bin Auf dengan kisah kurma busuknya.Kata Rasulullah saw, Abdul Rahman bin Auf r.a akan masuk syurga akhir sekali kerana terlalu ...

Haiwan dari apa ye Ayah?

Haiwan dari apa ye Ayah?

Posted on 2 min read 15 views

Alhamdulillah ....Assalammualaikum Semua , dah lama nye Mama Nurs tak jenguk blog ni ha ... Kisah last week hari Jumaat lepas, Kakak bagi satu soalan yang serius.... Mama tak pernah terpikir pun jawapan untuk soalan tu. "Ayah manusia ni dari Tanah kan... ...

Produk Kami

0
Your Cart