ABOUT US

 

Assalammualaikum. Hai saya Dahlia Ayob. Seorang ibu anak dua yang bekerja dari rumah.

Saya pernah berkerja sebagai Document Controller Executive di salah sebuah Manufacturing Company di area Shah Alam dan juga Seremban.

Bermula dengan mempunyai masalah kesihatan selepas melahirkan anak kedua saya terus menjadi consumer kepada produk natural dan seterusnya menghargai dan mencintai produk Natural. Saya berjinak-jinak berkongsi kebaikan produk-produk yang berasasakan Natural . Insya Allah.

Sekarang saya merupakan agen aktif Tasneem Naturel dan merupakan Leader Amazing Team. Tasneem Naturel merupakan produk natural dan selamat yang berasaskan Essential Oil yang terdiri daripada pelbagai jenis balm bayi semulajadi, natural sanitizer dan beberapa item lain. Jom join Tasneem Naturel bersama saya . Bolehlah lihat di page Tasneem Naturel .

Selain itu, saya juga merupakan pengedar Susu Kambing Mikkae, iaitu 100% Susu Kambing tanpa campuran lain daripada  produk MNM. Produk MNM juga menawarkan pelbagai jenis produk makanan Premium tanpa campuran gula, perasa dan perisa seperti Cacao Powder, Kurma Ajwa, Kurma Mariami dan lain-lain. Bolehlah lihat di page MNM

dan……Kami juga aktif menjual Madu Asli / Madu Hutan yang certified RAW oleh Institut Genome. Bolehlah lihat di page Madu

Semoga niat suci murni saya ini dapat memberi manfaat kepada saya dan mereka yang memerlukan.

Sebarang cadangan dan perkongsian pengalaman boleh hubungi saya di 0115625476

Produk Kami

0
Your Cart