4 Kaedah Untuk Amalkan Minyak Habbatus Sauda

Posted on 1 min read 140 views

Penyelidikan oleh ilmuan Islam mahupun Barat menunjukkan bahawa Habbatus Sauda ini memiliki terlalu banyak kebaikan. Malah, ianya telah diamalkan sejak beribu tahun lalu sebagai ikhtiar penyembuhan sesuatu penyakit.

Olive House senantiasa mengikuti akan kajian-kajian yang terbaru berkaitan Habbatus Sauda dan atas rasa tanggungjawab sosial, kami telah melancarkan kempen 1 Rumah 1 Minyak Habbatus Sauda bagi menyampaikan kesedaran kepada masyarakat umum akan kebaikan bijirin sabdaan Nabi Muhammad SAW ini.

Mendepani wabak Covid-19 yang semakin kritikal, eloklah kita bersama ikhtiarkan untuk mengamal Minyak Habbatus Sauda sebagai satu langkah memelihara sistem pernafasan tubuh badan kita dan ahli keluarga. Hadir dengan 4 kaedah penggunaan, ianya pasti memudahkan kita semua.

Kita hanya berikhtiar, kepada Allah kita berserah !

Sedikit Info tentang Habbatus Sauda  :

Antara kajian dan penelitian terawal  tentang manfaat Habbatussauda’ ini dibuat oleh ilmuan ulung perubatan Islam, Ibnu Sina. Beliau di dalam penulisannya menyebut : “Habbatussauda’ mampu bertindak balas terhadap tubuh badan manusia sebagai penyumbang tenaga dan membantu pemulihan tubuh badan dari keletihan. Ia juga bermanfaat bagi merawat masalah sesak nafas (penat), gejala Asma, dan masalah pernafasan lainnya.”

Habbatussauda’ kaya dengan mineral, karbohidrat dan lemak yang bagus untuk kesihatan. Kandungan Karbohidrat sebanyak 38%, Protein (21%) dan Asid Lemak (35-38%) dan mineral lain (6%). Mineral lain ialah Thiamin, Niasin, Kalsium, Folasin, Zink dan Fosforus. Asid lemak terdiri daripada asid lemak tepu dan tidak tepu yang baik untuk kesihatan dan sistem imun badan.”


Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia

Share

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart