Bac-Out : Semburan Natural dan Selamat untuk Mainan Anak

Posted on 2 min read 110 views

Dah cuci ke mainan anak tu?

Ha, dah cuci ke belum? Nak-nak sekarang kan tengah cuti sekolah, mesti hari-hari bersepah je kan rumah dengan mainan anak? Ehehe.

Mainan bebudak ni memang kena selalu basuh tau. Yelah, kita tak tau kuman apa dah yang menumpang kat situ. Otromen tu kena kuah kari, kereta control tu dah jatuh longkang, itik cute tu baby dah jilat masuk mulut. Haish macam-macam.

Mainan yg tak dibersihkan ni sangat tidak selamat untuk anak-anak terutama yang kecik-kecik ni.

Mereka boleh terdedah kepada jangkitan sebab main mainan yang dah kotor, yang berdebu penuh dengan kuman. Eyuw! Mommies nak ke anak sakit sebab mainan tak bersih?

Takkk naaaak!
Kan?

So, Mama nak sarankan supaya mommies gunakan Bac-Out untuk cuci mainan anak-anak yg berbakul-bakul kat umah tu. Bac Out ni bukan sahaja boleh bersihkan mainan daripada kuman, malah boleh menyegarkan bau mainan tu terutama anak patung hehee. Dalam bac out ni ada ekstrak sireh tau, ha sireh ni femes betul dengan manfaat dia sebagai antibakteria. Alang-alang tu boleh spray sekali kat lantai. Takdelah risau sgt baby merangkak sana sini hehe.

Kalau pergi kedai makan tu, tak risau dah bawak je sesiap Bac-Out ni , semburkan je di baby chair. Pergi supermarket pun boleh sembur di troli yang biasanya kita masukkan anak ke dalam troli tu kan.

Apakah Bac-Out ni ?

  1. Baik untuk menjaga mainan anak anda agar tetap berbau segar dan bersih.
  2. Membersihkan permainan atau permukaan untuk anak anak bermain/ sentuh.
  3. Menghilangkan bau dan kotoran dengan selamat dari semua permukaan dan permainan di rumah
  4. Ia diperbuat dari bahan-bahan mesra alam yang berkualiti tinggi dan tidak membahayakan
  5. Tiada pewarna tiruan dan  bahan kimia yang berbahaya kepada kulit

Cara Guna:

  • Semburkan pada mainan atau permukaan yang hendak dibersihkan. Seperti permainan. trolley dan tempat duduk anak -anak di kedai makan.

Bahan-bahan dalam Bac Out ialah :

Feedback Pengguna Backout

“tak pernah plk guna spray dettol tu.. yg pastinya mmg best guna bac-out ni. bau dia wangi laa jgk. k.nor mmg spray bac-out ni kat soft toys ank2.. even karpet, toto, sofa pon kuspray juga. haha.. lps tu kalo gi supermarket pon ku spray troli dgn bac-out ni.. baru rasa lebih terjamin kebersihan” Puan Nor

“Sama..boleh je selain mainan..stereng kete pun boleh sapu” Puan Husna

“Kerusi baby pun boleh ni selain HS bac-out mmg kena Ada la klu pi kedai mkn.Start guna Masa tgh hot HFMD hr tu la”  Puan Fazilah


Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia

Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam


What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Produk Kami

0
Your Cart