MIKKAE MILK : PURE SUSU KAMBING

Posted on 1 min read 1 views

Saya ingin kongsikan kepada anda semua, yang kandungan Susu Kambing Mikkae ni pure @ asli tinggi dengan susu kambing.

Ianya berasal dari susu kambing asli diserbukkan TIDAK DICAMPUR dengan creamer,maltodextrin, penstabil, hidden sugar,ekstrak2 perasa bagai.

Baca label kalau ingin pastikan susu kambing yang kita minum itu tinggi susu atau tinggi creamer.
Kandungan protin Susu Kambing Mikkae ini di uji di lab MARDI, dan kandungan protinnya ialah 28g per serving 100g. Jom tengok susu kambing yang anda minum sekarang berapa gram protin nya.

Dah semak? Bagus!

Cuba lihat gambar ni,kalau scoop kan Susu Kambing Mikkae, serbuk susu kambing mikkae tu membentuk mengikut scoop tu semula, ia menandakan Susu Kambing Mikkae bebas  daripada creamer dan ianya tinggi  dengan susu kambing.

Jom buat eksperimen ini pada susu yang anda minum.

Kalau susu berderai, halus , leper susah nak membentuk scoop tu maknanya susu kambing tu tinggi creamer. Serupa minum krimer je la kan. hihi

Krimer ni bahasa mudahnya susu pekat dalam bentuk serbuk yang tinggi transfat. Sebab tu bahaya amalkan minuman premix hari-hari.

Sudah pastinya Susu Kambing Mikkae PURE, ASLI. Susu ini asalnya di keluarkan untuk kegunaan sendiri dan famili oleh Mommy Noah Mikail (MNM). Sangat mampu milik! Premium lagi!

=======================================================================
Berminat dengan Susu Kambing Mikkae atau Produk MNM?

Whatsaap saya di 01156254769 atau Click : www.wasap.my/601156254769
Penghantaran Seluruh Malaysia
COD/Pickup Shah Alam
Susu Mikkae Shah Alam

Leave a Reply

1 Comment
  • Tuan Hanafi
    September 11, 2019

    selain daging…saya juga suka dengan susu kambing

Produk Kami

0
Your Cart