Drama Sweet Dream katanya !

Posted on 2 min read 66 views

Melopong besar saya tengok gambar ni. Nasib baik tak keluar air liur sekali. Haha!

“Apa kau buat kat anak kau ni? ‘Tewas’ berdiri. Dahsyat ni..”, tanya saya.

Mama dia kata, anak dia ni Kakngah Kawasan 🤣

Dalam kereta takde keje lain. Asyik nak bercekau je dengan abang dia. Kalau jalan jauh, boleh sakit kepala nyut2 mak ayah dia.

Nak dijadikan cerita, masa balik Penang hari tu, mama dia dah standby siap-siap Sleep Pillow Mist ni.

Diorang mula je ‘perang’ kat belakang, mama tak tunggu lama. Mama terus spray!

Haaa. Dalam 10 minit macam tu, tiba-tiba kat belakang dah sunyi sepi. Toleh belakang, tengok2 Kakngah dah tertidur berdiri. Macam dalam gambar ni..

Ya Allah, happy nya mama masa tu. Tenang sungguh balik Penang kali ni, haha.

Spray ni ada Air + Tea Tree + Lavender aje tau.
Bila spray, dia macam bagi anak tu tenang sampai tertido.

Best sangat2 ada spray ni.

Lagi best bila dapat tau HQ Tasneem ada buat promosi untuk satu lagi set produk mereka yang boleh buat anak tenang sampai tertidur.

Namanya SET SWEET DREAM (tengok gambar kat bawah tau)

Yang bestnya promosi kali ni, setiap pembelian set Sweet Dream, kita ada peluang untuk dapatkan BEG HALAL yang tengah viral ni secara percuma!

Kalau nak tau lebih lanjut tentang promosi ni, boleh terus klik link ni:
—> http://www.wasap.my/601156254769
.
Nak anak senang tidur lepas ni, wajiblah grab offer #tasneemsweetdream ni.


Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia

Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart