Produk Baru Tasneem Naturel : Minyak Wangi Aromatherapy Rouzan dan Sabreen

Posted on 2 min read 575 views

Assalammualaikum, lama dah tak menulis di blog. Alhamdulillah di bulan baik ini dan berbaki lagi bulan Syawal, saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.

Entry kali ini saya nak share produk baru dari Tasneem Naturel, iaitu Minyak Wangi Aromatherapy. Pastinya ianya 100% Natural !

Aroma bermaksud haruman atau bauan, manakala terapi bermaksud rawatan. Aromaterapi bauan melepaskan bau minyak pati ke persekitaran samada melalui sebaran atau sedutan nafas. 

Semburan wangian aromaterapi Rouzan dan Sabreen yang berasaskan bunga ros pasti akan membuat anda terbuai dengan ketenangan dan kesegarannya.

 

63872e21-b48b-482f-adac-94776ba59267

Kami menawarkan 2 pilihan minyak wangi untuk anda. Rouzan & Sabreen.Siapa tahu siapa Rouzan dan Sabreen? Sebuah kisah yang sangat menyentuh hati dan menggetar keimanan. 

Aromatherapy perfume ini bukan sahaja bertujuan untuk membuatkan kita menjadi wangi, malahan ia juga boleh membuatkan tubuh badan bertambah rileks dan menenangkan jiwa 

Aromatherapy perfume, Rouzan & Sabreen merupakan wangian yang diperbuat daripada 100% bahan semulajadi melalui proses yang dipanggil sebagai ‘absolute’ .

Rouzan merupakan wangian khas untuk mereka yang ingin selalu tampil cantik dan berkeyakinan. Diinspirasikan dari bidadari manis yang berani, Rouzan al-Najjar.

Sabreen, wangian berasaskan rose disulami dengan vanila dan patchouli. Sesuai untuk mereka yang menginginkan haruman manis, menyenangkan dan menggamit jiwa

Ibu, ayah dan anak-anak boleh pakai tau! Tetapi kami mengesyorkan untuk anda sembur perfume pada bahagian fabrik sahaja untuk kanak-kanak. 

Langkah ini diambil kerana dikhuatiri ada anak-anda yang mempunyai allergy terhadap salah satu bahan tersebut.

100% daripada bahan semulajadi, 

 

Berminat dengan Minyak Wangi Tasneem Naturel? Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart