Kajian Madu dan Kanser

Posted on 1 min read 630 views

22 Feb 2019 Siri Kedua bersama Prof Dr Nor Hayati.di radio IKIM : 12.30thari.

Beliau pernah jatuh sakit semasa mengambil Sarjana Pathology dan  makan pelbagai jenis ubat dan antibiotik tapi tidak jugak sembuh. Akhirnya beliau dicadangkan untuk mengambil ambil telur di campur madu. Akhirnya beliau bertambah sihat. Sejak dari itu beliau amalkan pengambilan madu setiap hari sehingga sekarang (sejak berumur 27 tahun).

Tentang kajian beliau berkenaan madu dan kanser.

  • Proven madu anti kanser dan rawat kes kanser.Kajian ke atas tikus, tikus diberikan karsinogen & mendapat kanser. Kumpulan tikus yang tidak diberikan madu, sel kanser terus membiak dengan cepat. Tikus yang diberikan madu tualang, pembiakan sel kanser didapati perlahan.
  • Madu kuatkan tulang elak osteoporosis. Beliau telah amal madu sejak umur 26 tahun. Scan menunjukkan tulang beliau masih kuat pada usia 50 selepas monopos tulangnya macam umur 20 an
  • Beliau kaji tentang madu selepas terasa terpukul bila seorang saintis dari New Zealand bentangkan slaid pertama berkenaan kajian madu merujuk kepada surah An Nahl ayat 69.

Berminat ingin mendapatkan Madu Hutan / Madu Asli yang di sahkan asli oleh Institut Genome bolehlah whatsaap saya di 01156254769 atau CLICK SINI www.wasap.my/601156254769

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

0
Your Cart