Kelas Online TN

      No Comments on Kelas Online TN
” Terima Kasih Mami Min. Semalam saya just dengar je….Lepas solat subuh tadi, saya nangis lepas sayadengar semula ….bukan apa, sebenarnya saya sedikit terkesan bila agen saya senyap. Rupanya baru saya sedar, Saya perlu jaga hubungan dengan Allah. Saya perlu penuhi setiap Master Checklist, buat dengan ikhlas. Barulah secara tak langsung, baru customer @ agen yg terbaik akan pm kita. JANGAN buat untuk dapat sale! Itu SALAH.

 

Buangkan sifat “keakuan”setelah penat berusaha, serahkan kepada Allah. Allah tentukan rezeki, bukan Kita! Jangan kata rezeki kita tu kerana kita berusaha, tp kerana Allah yang kurniakan. Jadi MOHON sungguh2 pada Allah….tapi kenalah usaha dulu 

Last skali, jangan tanya kenapa kita susah nak dapt sale orang lain boleh ribu riban masuk tiap bulan. 
Tanya diri balik. Adakah Kita punyai FEEL …. LOVE….. pada produk kita? Kita tak mencintainya, maka produk kita pun “tidak beri kerjasama” dengan baik juga. Sebenarnya ini salah satu integrity dalam berbisnes. Kita mesti memahami betul2 product Kita. Luangkan sikit waktu membaca until dapat info pasal produk dan bahan bacaan lain. 
Please, berlaku adil pada diri sendiri . Jangan biarkan usaha kita sia2.
Founder & Master Leader Kita dah bantu banyak. Ambil tindakan sekarang. Mulakan dengan Master Checklist! 
Satu lagi yg asas, dapatkan restu mak/ayah, suami/isteri. 
Allahualam…”

 

Ni antara perkongsian salah seorang yang join sharing MamiMin  malam tadi.
=======================
Nak join kami? Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

Leave a Reply